Bijušais NBA basketbolists piedzīvojis visdīvaināko zādzību; policijas attieksme neiepriecina
foto: Vida Press
Kādreizējais NBA basketbolists Čārlijs Vilanueva ir izmisumā - viņš nesaprot, kā var nozagt tualetes podu.
Sporta zvaigznes

Bijušais NBA basketbolists piedzīvojis visdīvaināko zādzību; policijas attieksme neiepriecina

Kasjauns.lv

Kādreizējais NBA basketbolists Čārlijs Vilanueva savā tvitera kontā paudis sašutumu, ka šonedēļ otrdien apzagta viņa māja Dalasā, bet vietējās policijas operativitāte neesot bijusi augstākajā līmenī

Bijušais NBA basketbolists piedzīvojis visdīvaināk...

33 gadus vecais Vilanueva neatklāj visu, kas no viņa mājām ir pazudis, izceļot vienīgi pašu dīvaināko garnadžu laupījumu - tualetes podu. Čārlijs publicējis bildi, kurā redzama viņa mājas tualete pēc zagļu viesošanās.

Vilanueva kritizējis policijas rīcību, jo viņam nācies uz iecirkni zvanīt četras reizes, līdz viņš sagaidījis kādu, kas varētu pieņemt iesniegumu par nozagto tualetes podu un citām mantām. Kopumā pagāja aptuveni četras stundas.

Bijušais basketbolists nesaprot, kā tas var būt, ka kāds mūsdienās zog tualetes podus.

Interneta asprāši jau izveidojuši tvitera kontu "Stolen Toilet" ("Nozagtais pods"), kurā viens no ierakstiem bijis šāds: "Čārlij, vai tu mani meklē?"

2005. gada NBA drafta septītais numurs savas NBA karjeras laikā pārstāvējis četrus klubus: Dalasas "Mavericks", Detroitas "Pistons", Toronto "Raptors" un Milvoki "Bucks". Viņš 11 sezonu laikā izcēlās ar vidēji spēlē 9,5 punktiem.