foto: Vida Press
Dziedātāja Bejonse vēlas kļūt par NBA kluba Hjūstonas ''Rockets'' līdzīpašnieci
Dziedātāja esot kvēla "Rockets" fane, tāpēc labprāt kļūtu par kluba līdzīpašnieci. Attēlā: Jay Z un Bejonse vēro Bruklinas "Nets" spēli pret Hjūstonas "Rockets".
Basketbols
2017. gada 2. augusts, 12:28

Dziedātāja Bejonse vēlas kļūt par NBA kluba Hjūstonas ''Rockets'' līdzīpašnieci

LETA

Slavenā amerikāņu dziedātāja Bejonse vēlas kļūt par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Hjūstonas "Rockets" līdzīpašnieci, apsverot iespēju iegādāties daļu no komandas akcijām, vēsta aģentūra "Bloomberg".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jūlija vidū "Rockets" ilggadējais īpašnieks Leslijs Eligsānders paziņoja, ka vēlas pārdot komandu, kuru viņš 1993.gadā nopirka par 85 miljoniem ASV dolāru. Līdz ar šo paziņojumu sākušās spekulācijas par potenciālajiem kluba pircējiem.

"Bloomberg", atsaucoties uz saviem informācijas avotiem, vēsta, ka par "Rockets" līdzīpašnieci labprāt kļūtu arī Bejonse, kura dzimusi Hjūstonā un ir šī kluba kvēla līdzjutēja. Skaidrs, ka dziedātāja viena pati klubu, kura vērtība tiek lēsta aptuveni divu miljardu dolāru apmērā, nopirkt nav spējīga, tomēr uz nelielu daļu akciju viņa varētu pretendēt.

Zīmīgi, ka Bejonse vīrs reperis "Jay Z" savulaik arī bija NBA kluba līdzīpašnieks, jo viņam piederēja neliela daļa Bruklinas "Nets" komandā, taču viņš vēlāk to pārdeva, nodibinot savu sporta aģentūru "Roc Nation". Tikmēr cits slavens mūziķis Džastins Timberleiks joprojām ir līdzīpašnieks Memfisas "Grizzlies" komandā.

Jau vēstīts, ka Bejonse un "Jay Z" ģimenē ir trīs bērni, jo pirms nedaudz vairāk kā mēneša pasaulē nāca dvīņi, kas pievienojās piecus gadus vecajai māsai.

Žurnāla "Forbes" vērtējumā Bejonse pērn bija otra pelnošākā šovbiznesa zvaigzne, nopelnot 105 miljonus ASV dolāru (89 miljonus eiro).

"Rockets" ir divkārtēja NBA čempione, titulus izcīnot 1994. un 1995.gadā. Savukārt šovasar komanda par iespaidīgu summu pagarināja līgumu ar vienības līderi Džeimsu Hārdenu, kurš nākamo sešu sezonu laikā saņems 228 miljonus ASV dolāru (200 miljonus eiro), kā arī piesaistīja saspēles vadītāju Krisu Polu, kurš līdz šim spēlēja Losandželosas "Clippers" komandā.