Rīgas "Dinamo" panāk jaunu vienošanos arī ar kapteini Meiju un Galviņu
Iepriekšējā sezonā Meija piedalījās visos 60 regulārā čempionāta mačos, izceļoties ar septiņiem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm.
Hokejs
2017. gada 16. jūnijs, 13:00

Rīgas "Dinamo" panāk jaunu vienošanos arī ar kapteini Meiju un Galviņu

LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" pagarinājis līgumu arī ar uzbrucēju Gintu Meiju un aizsargu Gunti Galviņu, vēsta komanda.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pašlaik 29 gadus vecais Gints Meija pagājušajā sezonā bija Rīgas "Dinamo" kapteinis. Nākamā sezona šajā klubā viņam būs jau desmitā. Iepriekšējā sezonā Meija piedalījās visos 60 regulārā čempionāta mačos, izceļoties ar septiņiem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm. Savukārt kopumā hokejists KHL čempionātā aizvadījis 386 spēles, kurās izcēlies ar 39 vārtiem un 48 rezultatīvām piespēlēm.

Meija šajā pavasarī pārstāvēja Latvijas izlasi pasaules čempionātā. Septiņos mačos viņš atzīmējās ar vieniem gūtiem vārtiem.

To ir vērts redzēt! Sanda Ozoliņa emocijas "Dinamo Rīga" spēlē

“Dinamo Rīga” trenera Sanda Ozoliņa emocijas spēlē ar Pekinas “Kuņluņ Red Star” 2016. gada 8. novembrī Arēnā Rīga.

gallery icon
110

Tikmēr 31 gadu vecais Galviņš iepriekšējā sezonā rīdzinieku rindās 51 spēlē izcēlās ar septiņiem vārtiem un 16 rezultatīvām piespēlēm, būdams komandas rezultatīvākais aizsargs. KHL čempionātā Galviņš pārstāvējis arī Hantimansijskas "Jugra" komandu, bet kopumā viņš šajā čempionātā aizvadījis 389 spēles, kurās izcēlies ar 30 vārtiem un 103 rezultatīvām piespēlēm.

Šajā pavasarī arī Galviņš piedalījās arī pasaules čempionātā, septiņos mačos izceļoties ar vienu rezultatīvu piespēli. Karjeras laikā Galviņš spēlējis arī Čehijas, Ungārijas, Itālijas un Zviedrijas klubos.

Šonedēļ Rīgas "Dinamo" paziņoja par līgumu noslēgšanu ar uzbrucējiem Miķeli Rēdlihu un Miku Indraši, kā arī aizsargu Krišjāni Rēdlihu. Tāpat panākta vienošanās ar kanādiešu aizsargu Karlu Stoleriju, kurš vēl nupat aizvadītajā sezonā 11 mačus nospēlēja arī Nacionālajā hokeja līgā (NHL).

Pēc KHL pieejamās informācijas bez K.Rēdliha, Galviņa, Stolerija, Meijas, Indraša un M.Rēdliha pašlaik Rīgas "Dinamo" komandai ir līgumi ar vēl astoņiem spēlētājiem - Māri Bičevski, Robertu Bļugeru, Georgu Golovkovu, Nikolaju Jeļisejevu, Jāni Kalniņu, Edgaru Kuldu un Vitāliju Pavlovu.

Pēc aizvadītās sezonas Rīgas "Dinamo" komanda atkal gandrīz visiem saviem spēlētājiem ļāva kļūt par brīvajiem aģentiem - 31 spēlētājs starpsezonā nokļuva neierobežoti brīvā aģenta statusā, bet deviņi kļuva par ierobežoti brīvajiem aģentiem.

Tiesa, šādi Rīgas "Dinamo" komanda rīkojusies arī citus gadus, vēlāk saslēdzot līgumus ar hokejistiem.

Rīgas "Dinamo" hokejisti svīst Valmierā

Latvijas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" turpina treniņnometni Valmierā. Puišiem tur neklājas viegli, jo jāieliek bāze sezonai, kura ...

gallery icon
78

Neierobežoti brīvā aģenta statusu izmantoja aizsargs Oskars Cibuļskis, kļūstot par uzbrucēja Andra Džeriņa komandas biedru Čehijas augstākās līgas vienībā Hradeckrālovas "Mountfield". Džeriņš un Cibuļskis kopā ar vārtsargu Elvi Merzļikinu tika nosaukti par trim Latvijas izlases labākajiem hokejistiem nesenajā pasaules čempionātā.

Rīgas "Dinamo" savā neveiksmīgākajā sezonā deviņos KHL aizvadītos gados palika pēdējā vietā 14 Rietumu konferences komandu vidū, bet visā līgā ieņēma pirmspēdējo 28.pozīciju.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās