Kasjauns.lv sporta izlase 22. jūnijs
Citi sporta veidi
2009. gada 22. maijs, 23:30

Kasjauns.lv sporta izlase 22. jūnijs

Jauns.lv

Kasjauns.lv palīdz jums izvēlēties saistošākos sporta notikumus, ko skatīties klātienē, televīzijas ekrānos vai internetā.

Šodien sporta līdzjutējiem dienas kārtībā ir slavenākais tenisa turnīrs – Vimbldona. Pēdējā brīdī no dalības sacensībās atteicās ATP ranga līderis spānis Rafaels Nadals, kas nozīmē, ka cīņa par vīriešu vienspēļu titulu būs vēl neparedzamāka. Pirmo spēļu sākumi jau no pulksten 12:00 un pirmā spēle latviešu līdzjutējiem ir īpaši aktuāla, jo mūsu labākā sieviešu tenisiste Anastasija Sevastova cīnīsies pret ukrainieti Katerinu Bondarenko. Ukrainas pārstāve ir cīņas favorīte, bet latviete patstāvīgi progresē, tāpēc ir pamats gaidīt aizraujošu cīņu.

Citas cīņas, kam iesakām pievērst uzmanību ir pasaules otrās raketes šveicieša Rodžera Federera cīņu pret mazpazīstamo Ķīnas pārstāvi Lu. Šīs cīņas sākums plānots ap 13:00 pēc Latvijas laika, bet ap 17:15 Vimbldonas kortos izies cits no vīriešu vienspēļu galvenajiem favorītiem – serbs Novāks Džokovičs, kuram cīņa pret francūzi Beneto. Šīs abas cīņas diez vai būs dramatiskas, bet ir interesanti pavērot, kā izskatās sacensību galvenie favorīti. Vimbldonas tenisa turnīram iespējams sekot līdzi internetā un Eurosport kanālā.

Ja kādu iemeslu dēļ jūs neredzēsit šos sporta notikumus, mēs jūs informēsim.