Kasjauns.lv lietotāji: NHL būs jauni čempioni!
Vai Jevgeņijs Malkins un viņa komanda spēs apstiprināt kasjauns.lv lietotāju prognozes?
Hokejs
2009. gada 1. jūnijs, 13:57

Kasjauns.lv lietotāji: NHL būs jauni čempioni!

Jauns.lv

Portāla kasjauns.lv veiktās aptaujas rezultāti par iespējamo NHL čempionāta uzvarētāju ir pārsteidzoši, jo pārliecinoši favorīti ir sērijā iedzinējos ar 0:2 esošie Pitsburgas “Penguins”.

Vairāk nekā 51% sporta draugu paredz, ka šogad NHL uzvarēs Pitsburgas hokejisti, kuri ir nonākuši diezgan neizdevīgā situācijā. Pirms divām mājas spēlēm rezultāts sērijā ir 0:2. Tas nav nekas traģisks, taču viena neveiksme savā laukumā izredzes par Stenlija kausa izcīnīšanu var samazināt līdz minimumam.

Nedaudz vairāk kā 27% aptaujāto šo sēriju uzskata par neprognozējamu un domā, ka uzvarētāja noteikšanai būs nepieciešamas visas septiņas spēles, bet to, kurš tajā būs pārāks, viņi pat neņemas spriest. Pēc pārliecinošā snieguma, kuru abi klubi demonstrē izslēgšanas spēlēs, šķiet, ka sērijas iznākums ir neparedzams.

Aptaujā par pašreizējo čempionu Detroitas “Red Wings” uzvaru arī šogad nobalsojuši tikai nedaudz vairāk par 21% respondentu, taču sērijas rezultāts pagaidām ir gana pārliecinošs. Ļoti veiksmīgi vārtos darbojas Kriss Osgūds, “Pingvīnu” zvaigznes pagaidām “nespīd”, bet “Sarkanie spārni” pārliecinoši lido pretī otrajam Stenlija kausam pēc kārtas.

Kristaps Saulītis/ Foto: AFP