„TTT Rīga” spēlēs sešas Latvijas izlases kandidātes
Basketbols
2009. gada 11. augusts, 20:00

„TTT Rīga” spēlēs sešas Latvijas izlases kandidātes

Jauns.lv

Sieviešu basketbola klubs „TTT Rīga” panācis vienošanos ar sešām Latvijas valstsvienības kandidātēm, četras būs citas pašmāju spēlētājas, bet vēl divas plānotas viesspēlētājas, informēja kluba pārstāvji.

Šīs spēlētājas ir Aija Brumermane, Santa Dreimane, Anda Eibele, Kristīne Kārkliņa, Ditu Krūmberga un Ieva Veinberga. Komandas sastāvā būs arī Latvijas U-18 izlases aizsardze Linda Pagrode un Eiropas U-20 čempionāta bronzas medaļniece, centra spēlētāja Līga Šurkusa.

Brumermanei šī būs trešā sezona komandā, Dreimanei, Krūmbergai, Veinbergai, Šurkusai un Pagrodei otrā, bet Eibelei un Kārkliņai - pirmā.

Lai gan iepriekšējā sezonā „TTT Rīga” zaudēja Latvijas čempiontitulu SK „Cēsis” vienībai, rīdzinieces jaunajā sezonā spēlēs Eirolīgā. „Šīs vai nākamās nedēļas laikā jābūt skaidrībai par visu komandas sastāvu,” pastāstīja komandas ģenerālmenedžeris Egils Lūsis. „Tagad ir skaidrība par Latvijas spēlētājām, tām, kuras vēlējāmies komandā. Divas vietas varētu būt atvēlētas ārzemniecēm, ar kurām principā esam vienojušies. Vēl divas spēlētājas varētu pienākt no juniorēm, un tās tad arī būtu 12 spēlētājas komandā.”

BNS/Foto: LETA