Bārtulim uzvara, Skrastiņam neticami izglābti vārti, bet zaudējums - video
Hokejs

Bārtulim uzvara, Skrastiņam neticami izglābti vārti, bet zaudējums - video

Jauns.lv

Oskara Bārtuļa Filadelfijas "Flyers" guva uzvaru NHL spēlē, bet Kārļa Skrastiņa Dalasas "Stars" piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas.

Bārtulim uzvara, Skrastiņam neticami izglābti vārt...
Oskars Bārtulis uz ledus pavadīja savu ilgāko laiku NHL karjerā.
Oskars Bārtulis uz ledus pavadīja savu ilgāko laiku NHL karjerā.

Šajā mačā Bārtulis laukumā pavadīja 18 minūtes un 44 sekundes, kuru laikā nopelnīja divas soda minūtes par pretinieka turēšanu, veica trīs spēka paņēmienus, bloķēja vienu metienu un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. Uzvarētājiem divus vārtus guva Denijs Brīrs, bet pa reizei precīzi bija Danijs Sivrets, Daniels Karčillo, Maiks Ričards un Džeimss van Rimsdīks, turpretim Kriss Prondžers izcēlās ar trijām rezultatīvām piespēlēm, palīdzot "Flyers" tikt pie piektās uzvaras pēdējās septiņās spēlēs, savukārt viesiem vārtus guva Nikolajs Kuļomins un Aleksejs Poņikarovkis.

Spēles interesantākie momenti – video:

Tikmēr citā mačā trešo zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Latvijas izlases aizsarga Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Dalasas "Stars", kas izbraukumā ar 2:5 (1:2, 1:1, 0:2) piekāpās Ņujorkas "Rangers". Skrastiņš laukumā pavadīja 18 minūtes un 19 sekundes, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem, bloķēja vienu metienu un veica vienu spēka paņēmienu, bet viņa lietderības koeficients bija pozitīvs +1. Viesiem vārtus guva Breds Ričards un Jere Lehtinens, savukārt uzvarētājiem precīzi metieni padevās Šonam Averijam, kuram arī trīs rezultatīvas piespēles, Marianam Gaborikam, Alesam Kotalikam, Krisam Drūrijam un tukšos vārtos ripu raidīja Raiens Kalehans.

Skrastiņš neticami glābj vārtus - video:

Spēles interesantākie momenti – video:

Izbraukumā Dalasas hokejisti ir zaudējuši pēdējās sešās spēlēs pēc kārtas.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Flyers" ar 43 punktiem 42 spēlēs ieņem desmito vietu, savukārt "Stars" ar 47 punktiem 43 mačos atrodas desmitajā vietā Rietumu konferencē.

kasjauns.lv