Daugaviņš nosūtīts uz farmklubu, Ivanāns uzvar kautiņā un spēlē, Skrastiņam uzvara
Raitis Ivanāns kārtējo reizi pierādīja, ka ar latvieti saķerties nav ieteicams.
Hokejs
2010. gada 17. janvāris, 13:21

Daugaviņš nosūtīts uz farmklubu, Ivanāns uzvar kautiņā un spēlē, Skrastiņam uzvara

Jauns.lv

Latvijas hokejistu Kārļa Skrastiņa un Raita Ivanāna pārstāvētie klubi NHL spēlēs izcīnīja uzvaras pēcspēles metienos, bet Kaspars Daugaviņš tika nosūtīts atpakaļ uz farmklubu Amerikas hokeja līgā.

Skrastiņa pārstāvētā Dalasas "Stars" bullīšos ar 3:2 uzvarēja Detroitas "Red Wings", informē organizatori. Latviešu aizsargs spēlēja 21 minūti un deviņas sekundes, izdarīja vienu metienu pa vārtiem un spēli beidza ar negatīvu lietderības rādītāju +1. Uzvarētājiem vārtus guva Breds Ričards un Luī Ēriksons, bet izšķirošo "bullīti" realizēja Stīvs Otss, savukārt viesiem precīzi metieni padevās Braienam Rafaļskim un Todam Bertucī.

Spēles interesantākie momenti - video:

Ivanāns un Losandželosas "Kings" bullīšos guva uzvaru pār Bostonas "Bruins" ar 4:3. Latvijas hokejists spēlēja trīs minūtes un 25 sekundes, nopelnīja negatīvu lietderību -1 un pirmā perioda 12. minūtē par kautiņu ar Šonu Torntonu nopelnīja piecas soda minūtes. Uzvarētājiem vārtus guva Džarets Strolls, Anže Kopitars un Dastins Brauns, kurš realizēja arī uzvaru nesošo "bullīti", savukārt viesiem precīzi metieni padevās Miroslavam Šatanam, Bleikam Vīleram un Maiklam Raideram.

Spēles interesantākie momenti - video:

Savukārt Daugaviņš pēc Otavas "Senators" spēles viesos ar Monreālas "Canadiens" tika nosūtīts atpakaļ uz Binghemtonas "Senators", jo otaviešu rindās pēc traumas sadziedēšanas atgriezās komandas kapteinis zviedrs Daniēls Alfredsons, kurš guva vienus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles. Spēlei, kurā "Senators" uzvarēja ar 4:2, Daugaviņš nebija pieteikts.

kasjauns.lv/Foto: AFP