Skrastiņam un Bārtulim zaudējumi, bet lietderības koeficienti - neitrāli
Hokejs

Skrastiņam un Bārtulim zaudējumi, bet lietderības koeficienti - neitrāli

Jauns.lv

Latvijas hokejisti Oskars Bārtulis un Kārlis Skrastiņš piedzīvoja zaudējumus Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlēs.

Skrastiņam un Bārtulim zaudējumi, bet lietderības ...
Oskars Bārtulis šajā mačā tika izmantots arī spēlē vairākumā.
Oskars Bārtulis šajā mačā tika izmantots arī spēlē vairākumā.

Filadelfijas "Flyers" savās mājās, pārtraucot trīs uzvaru sēriju ar 1:2 zaudēja Pitsburgas "Penguins". Bārtulis laukuma saimnieku rindās devās 18 reizes, spēlēja 14 minūtes un 24 sekundes, kuru laikā izdarīja divus spēka paņēmienus, bloķēja vienu pretinieku metienu un maču beidza ar neitrālu lietderības rādītāju. Pitsburga uzvaru izrāva 107 sekundes pirms pamatlaika beigām, kad spēlēja skaitliskajā vairākumā. Šajā mačā visi vārti tika gūti spēlējot vairākumā – uzvarētājiem to paveica Sergejs Gončars un Mats Kūks, savukārt mājiniekiem precīzs metiens padevās Džefam Kārteram. Pitsburgiešu vārtos lielisku spēli aizvadīja Brents Džonsons, kurš atvairīja 27 no pretinieku 28 metieniem.

Spēles interesantākie momenti – video:

Kārlis Skrastiņš un Dalasas "Stars" viesos cieta bezierunu zaudējumu 0:4 pret Kolorādo "Avalanche". Pret savu bijušo klubu Skrastiņš spēlēja 18 minūtes un 46 sekundes, no tām gandrīz četras minūtes skaitliskajā mazākumā un izdarīja vienu spēka paņēmienu. Lietderības rādītājs Latvijas izlases aizsargam bija neitrāls. Uzvarētājiem vārtus guva Brets Klārks, Tīdžejs Džilardi, Kriss Stjuarts un Pols Stastnijs, bet „sauso” spēli, atvairot 27 dalasiešu metienus, aizvadīja viens no šīs sezonas labākajiem NHL vārtsargiem Kreigs Andersons.

Spēles interesantākie momenti – video:

NHL regulārā čempionāta kopvērtējumā "Flyers" ar 55 punktiem 51 spēlē atrodas Austrumu konferences sestajā vietā, bet "Stars" ar komandai 55 punkti 52 spēlēs dod tikai 11.pozīciju Rietumu konferencē.

Kasjauns.lv/Foto: AFP