Citi sporta veidi
2010. gada 16. februāris, 21:15

Drīzumā varētu mainīt "Arēnas Rīga" nosaukumu

Jauns.lv

Iespējams, drīzumā tiks mainīts multifunkcionālās "Arēnas Rīga" nosaukums, aģentūrai BNS apstiprināja tās jaunās īpašnieces "Rietumu bankas" prezidents Aleksandrs Kaļinovskis.

Pašlaik tiek apsvērtas divas iespējas par "Arēnas Rīga" nosaukumu - pārdēvēt to "Rietumu bankas" vārdā vai arī piesaistīt kādu uzņēmumu, kuram nosaukumu pārdot uz vairākiem gadiem, pastāstīja Kaļinovskis. "Mūsu lēmums būs atkarīgs no cenas," viņš apliecināja un piebilda, ka "Rietumu banka" pašlaik aktīvi meklē iespējamo sadarbības partneri.

"No biznesa viedokļa arēnas nosaukums ir tās nemateriālais aktīvs. Mēs ceram, ka mums izdosies no tā nopelnīt," atzina Kaļinovskis. Ja būs jāizvēlas starp vairāku miljonu piedāvājumu vai iespēju "Arēnas Rīga" nosaukumā iekļaut "Rietumu bankas" vārdu, visticamāk, priekšroka tiks dota naudai, viņš sacīja.

"Arēna ir ļoti veiksmīgs bizness, kas nesa peļņu 2008.gadā, pagājušajā gadā, un mums ir budžets šim gadam arī ar nozīmīgu peļņu," klāstīja Kaļinovskis un norādīja, ka līdz ar nonākšanu "Rietumu bankas" īpašumā "Arēna Rīga" ir nozīmīgs mārketinga un sabiedrisko attiecību instruments, tāpēc plānots turpināt tās attīstību.

Kaļinovskis klāstīja, ka ir iecerēts sākt sadarbību ar jauniem pasākumu organizatoriem, tomēr kopumā tiks saglabāts jau iepriekš sāktais attīstības virziens.

Jau vēstīts, ka "Rietumu banka" ar Kiprā reģistrētā meitasuzņēmuma "AR Entertainment Limited" starpniecību pagājušā gada beigās iegādājās arēnas īpašnieci kompāniju "Arēna Rīga". "Arēna Rīga" nopirkta no Genādija Bondarika, kuram piederēja 60% halles kapitāldaļu, viņa dzīvesbiedres Elēnas (10%) un firmas "Arena Invests" (30%).

BNS