Čempionu līgas ceturtdaļfinālā pirmie iekļūst "Bayern" un "Arsenal"
Futbols
2010. gada 10. marts, 08:48

Čempionu līgas ceturtdaļfinālā pirmie iekļūst "Bayern" un "Arsenal"

Jauns.lv

UEFA Čempionu līgas turnīra futbolā ceturtdaļfinālā otrdien kā pirmie iekļuva Vācijas klubs Minhenes "Bayern" un Anglijas vienība Londonas "Arsenal".

Īpaši dramatiski risinājās "Bayern" komandas atbildes spēle ar Itālijas vienību Florences "Fiorentina". Pirmajā mačā savā laukumā Bayern" izcīnīja uzvaru ar 2:1, bet atbildes spēlē pirmā puslaika vidū Peru izlases aizsargs Huans Vargass atklāja rezultātu, izvirzot "Fiorentina" vadībā gan mačā, gan dodot tam pārsvaru divu spēļu summā.

Vārtu birums sākās otrajā puslaikā - sākotnēji jaunais Melnkalnes futbolists Stevans Joventičs panāca jau 2:0, bet sešas minūtes vēlāk Marks van Bomels vienus vārtus "Bayern" komandai atguva, kas jau divu spēļu summā deva neizšķirtu.

Vēl pēc četrām minūtēm Joventičs panāca 3:1, tomēr tikai pēc minūtes precīzs bija Arjens Robēns, kas jau vietu nākamajā kārtā deva "Bayern" komandai, kaut divu spēļu summā rezultāts bija neizšķirts 3:3. Līdz mača beigām rezultāts vairs nemainījās, bet ceturtdaļfinālā iekļuva "Bayern", pateicoties vairāk izbraukumā gūtajiem vārtiem.

"Bayern" - "Fiorentina" spēles interesantākie momenti - video:

Savukārt "Arsenal" tikās ar Portugāles klubu "Porto". Šajā duelī pirmajā mačā "Porto" uzvarēja ar 2:1, tomēr otrajā mačā "Arsenal" pierādīja savu pārākumu un sagrāva pretiniekus ar 5:0.

Šajā spēlē trīs vārtus guva Niklass Bendtners, bet pa reizei precīzi bija Samirs Nasri un Emanuels Ebuē.

"Arsenal" - "Porto" spēles interesantāki momenti - video:

Vēl divas UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēles tiks aizvadītas trešdien, bet atlikušie četri mači risināsies 16. un 17.martā.

LETA/Foto: AFP