Šuplers: Pirmās divas spēles ātrāk jāaizmirst
Jādomā, ka šobrīd Jūliusam Šupleram komandas turpmākās spēles paliek otrajā plānā, jo galvenais viņa prātā ir Martina Pruseka veselības stāvoklis.
2010. gada 21. martā, 08:29

Šuplers: Pirmās divas spēles ātrāk jāaizmirst

Jauns.lv

"Pirmās divas spēles jāaizmirst un jāgatavojas divām mājas spēlēm," izteicās Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers izteicās pēc KHL Rietumu konferences pusfināla sērijas otrā mača ar Balašihas MVD.

Šuplers: Pirmās divas spēles ātrāk jāaizmirst...

Kā ziņots, aizvadītajā spēlē "Dinamo" hokejisti zaudēja ar 0:2 (0:1, 0:1, 0:0), ar 0-2 nonākot zaudētājos arī visā sērijā līdz četrām uzvarām.

"Šodien spēle bija pavisam savādāka nekā pirmais mačs," MVD mājaslapā internetā citēts Šuplers. "Esmu priecīgs, ka otrajā trešdaļā pie mums nelabvēlīgā rezultāta 0:2 puiši nenolaida rokas un strādāja līdz beigām."

"Mēs noņēmām vārtsargu un centāmies atspēlēties, taču tas neizdevās. Tāds ir hokejs. Mums vēl viss ir priekšā un tagad gatavosimies divām mājas spēlēm," piebilda Šuplers.

Savukārt MVD galvenais treneris Znaroks komentāros par aizvadīto spēli bija lakonisks. "Šodien spēlējām labāk. Malači. Apsveicu ar uzvaru."

Kā ziņots, sērijas pirmajā mačā piektdien "Dinamo" trešajā trešdaļā nepilnu septiņu minūšu laikā zaudēja četrus vārtus un visā spēlē piekāpās ar rezultātu 1:4.

Sērijas turpmākie divi mači pirmdien un otrdien risināsies Rīgā. Sērija ritēs līdz vienas komandas četrām uzvarām. Piektā spēle plānota 25.martā Balašihā, tad komandas 27.martā nepieciešamības gadījumā atgriezīsies Rīgā, bet septītajai spēlei paredzēts 29.martā atkal risināties Balašihā.

LETA/Foto: LETA