Ukrainas hokeja izlases vārtsargs ielaiž vārtus no centra – video
Hokejs
2010. gada 24. aprīlis, 13:05

Ukrainas hokeja izlases vārtsargs ielaiž vārtus no centra – video

Jauns.lv

Kamēr Latvijas hokeja izlase un 15 citas pasaules vadošās valstsvienības gatavojas augstākās divīzijas pasaules čempionātam, kas no 7. līdz 23. maijam norisināsies Vācijā, tikmēr pilnā sparā rit cīņa par tikšanu hokeja elitē nākamgad.

Vieni no reālākajiem pretendentiem uz tikšanu augstākajā divīzijā nākamgad ir Ukrainas valstsvienība, kuras sastāvā pirmajā divīzijā spēlē vairāki pieredzējuši KHL hokejisti, piemēram, Vadims Šahraičuks (Ņižņijnovgorodas “Torpedo”), Andrejs Mihnovs (Toljati “Lada”), Sergejs Varlamovs (Minskas “Dinamo”) un citi. Pēc pārliecinošajām uzvarām pār Lietuvu (12:5), Nīderlandi (9:2) tika sagrauta Serbija ar 15:2. Lai cik dīvaini tas būtu, pēc pirmās trešdaļas rezultāts bija 1:1, turklāt pirmos vārtus ar raidījumu no laukuma centra guva Marko Sretovičs, kurš negaidīti pārsteidza Kazahstānas čempionātā spēlējošo ukraiņu vārtsargu Vadimu Seļiverstovu.

Pašlaik pirmās divīzijas A apakšgrupas turnīrā, kas norisinās Nīderlandē, viss liecina par to, ka vienīgās ceļazīmes uz eliti ieguvējs izšķirsies pēdējā kārtā (25. aprīlī) mačā starp abiem favorītiem – Ukrainu un Austriju. Tikmēr pirmās divīzijas B apakšgrupā bija līdzīga situācija, kad pēdējā mačā starp favorītiem mājiniekiem Slovēniju un Ungāriju izšķīrās otras ceļazīmes liktenis, kurā ar 4:1 pārāki bija slovēņu hokejisti.    

Serbi pārspēj Vadimu Seļiverstovu no centra – video:

kasjauns.lv