Basketbols
2010. gada 25. augusts, 15:27

Krievijas basketbola izlases kapteinis Hrjapa neilgi pirms pasaules čempionāta guvis traumu

Jauns.lv

Krievijas basketbola izlases kapteinis Viktors Hrjapa otrdien, gatavojoties pasaules čempionātam, kas sāksies jau šajā nedēļas nogalē, treniņa laikā guva savainojumu.

Hrjapa trenējās pēc individuālās programmas, bet pēc gūtās traumas viņa dalība pasaules čempionātā pirmajā spēlē sestdien pret Puertoriko ir neskaidra.

Krievijas izlases uzbrucējs traumu guva pārbaudes spēlē sestdien pret Horvātiju. Mača laikā kāds no pretiniekiem uzkāpa viņam uz kājas.

Pēc Hrjapas vārdiem, viņam ir neliels pietūkums uz potītes, kas neļauj pilnvērtīgi trenēties. Hrjapa piebilda, ja arī viņš atsāks pilnvērtīgus treniņus tuvāko dienu laikā, tad līdz spēlei ar Puertoriko viņš var nepaspēt atgūt nepieciešamo formu.

Bija plānots, ka Krievijas galīgo sastāvu dalībai pasaules čempionātā valstsvienības galvenais treneris Deivids Blats nosauks trešdien preses konferencē. Taču, ņemot vērā esošo situāciju, iespējams, sastāvs tiks nosaukts vēlāk, kad būs zināms, vai Hrjapa varēs piedalīties spēlē.

Pasaules čempionātā Krievijas izlase spēlēs vienā apakšgrupā ar Ķīnas, Kotdivuāras, Grieķijas, Puertoriko un Turcijas valstsvienībām.

Pasaules čempionāts Turcijā ilgs no 28.augusta līdz 12.septembrim.

LETA