2010. gada 7. oktobris, 22:28

HK "Rīga" MHL mačā pieveic Novosibirskas "Sibirskije Snaijperi"

Jauns.lv

Rīgas "Dinamo" jauniešu komanda "Rīga" Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē savā laukumā ar 4:2 (1:0, 1:2, 2:0) pieveica vienu no līgas vājākajām vienībām Novosibirskas "Sibirskije snaijperi".

Šajā spēlē divus vārtus "Rīga" komandas rindās guva Juris Upītis, bet pa vienai reizei precīzi bija Miks Indrašis un Artūrs Mickēvičs. Savukārt "Sibirskije snaijperi" vienībā pa vārtiem guva Jegors Repeckis un Oļegs Zadojenko.

Pēc šī mača "Rīga" ar 26 punktiem 12 spēlēs nostiprinājās Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijas pirmajā vietā, bet "Sibirskije snaijperi" ar sešiem punktiem 13 mačos atrodas pēdējā, septītajā pozīcijā Austrumu konferences Urālu-Sibīrijas divīzijā.

Kā ziņots, arī iepriekšējos trīs mačus "Rīga" aizvadīja savā laukumā, kad ar 4:5 piekāpās Mitišču "Mitiščinskije atlanti" vienībai, ar 13:4 sagrāva Čehovas "Ruskije vitjazi" un ar 1:2 zaudēja Habarovskas "Amurskije tigri". Pēc spēles ar "Sibirskije snaijperi" komandu arī nākamos četrus mačus "Rīga" aizvadīs savā laukumā. Nākamais no tiem risināsies sestdien, kad Latvijas klubs "Arēnā Rīga" spēkosies ar Voskresenskas "Himik". Svētdien abas komandas turpat "Arēnā Rīga" tiksies atkārtoti.

Jau vēstīts, ka "Rīga" mērķis ir iekļūt MHL izslēgšanas cīņās.

LETA