Jūliuss Šuplers: Mēs šosezon esam laba komanda
Rīgas

Jūliuss Šuplers: Mēs šosezon esam laba komanda

Jauns.lv

Uzskatu, ka šosezon esam laba komanda, pēc "sausās" uzvaras Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē ar Mitišču "Atlant" komandu trešdien izteicās Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers.

Jūliuss Šuplers: Mēs šosezon esam laba komanda...

Kā ziņots, aizvadītajā cīņā "Dinamo" izcīnīja uzvaru ar rezultātu 3:0 (1:0, 1:0, 1:0). Rīdzinieku vārtsargs Mikaēls Telkvists šajā spēlē atvairīja visus 34 pretinieku metienus.

"Puiši spēlēja labi un ievēroja spēles disciplīnu. Bija redzams kolektīvs un izmantojām savas iespējas," par spēli pastāstīja Šuplers. "Uzskatu, ka šodien abas komandas parādīja labu sniegumu."

"Kopumā uzskatu, ka mēs šosezon esam laba komanda. Varbūt sezonas sākums neizdevās tik labs, kā bija gaidīts, taču mēs pamazām iespēlējamies. Esmu ļoti apmierināts ar pēdējām trijām spēlēm mūsu izpildījumā," piebilda Šuplers.

"Šī mums bija ceturtā izbraukuma spēle pēc kārtas, kas lika par sevi manīt," teica "Atlant" galvenā trenera vietas izpildītājs Vjačeslavs Uvajevs. "Uzskatu, ka divas trešdaļas nospēlējām labi, bet pietrūka veiksme un spēks. Pretinieks lieliski izmantoja mūsu kļūdas." Uz jautājumu, vai Uvajevs arī turpmāk saglabās "Atlant" galvenā trenera amatu, speciālists precīzi nevarēja atbildēt. "Man nav nekāda informācija, vai palikšu amatā. Tas būs zināms tuvākajā laikā."

Kā ziņots, Krievijas mediji trešdien izplatīja informāciju, ka par "Atlant" galveno treneri kļuvis no Maskavas "Spartak" atlaistais Milošs Ržiga, tomēr vēlāk gan Ržiga, gan "Atlant" pārstāvji šo informāciju noraidīja. "Sarunas turpinās. Neko vairāk pagaidām neteikšu," laikrakstam "Sport-Ekspress" atzina Ržiga.

Arī "Atlant" komandas ģenerāldirektors Andrejs Verevko izteicās, ka līgums ar Ržigu vēl nav noslēgts. "Varu apstiprināt, ka vienošanās ar Ržigu nav parakstīta. Pašlaik "Atlant" galvenais treneris joprojām ir Uvajevs."

Kā vēstīja "Sport-Ekspress", sarunas starp abām iesaistītajām pusēm, visticamāk, noslēgsies ceturtdien, kad "Atlant" atgriezīsies mājās no izbraukuma spēļu sērijas.

Jau vēstīts, ka "Atlant" komandas galvenā trenera vieta vakanta kļuva 5. oktobrī, kad pēc neveiksmīgā sezonas sākuma tika atlaists Nikolajs Borščevskis. Savukārt "Spartak" Ržigu atlaida 8. oktobrī.

Kā ziņots, trešdienas spēlē "Dinamo" labā vārtus guva Roberts Bukarts, Lauris Dārziņš un Sandis Ozoliņš, kurš izdarīja arī divas rezultatīvas piespēles.

Rietumu konferences kopvērtējumā pēc šīs cīņas Rīgas "Dinamo" ar 25 punktiem 15 spēlēs pakāpās uz trešo vietu. Tikpat punktu ir arī otrajā vietā esošajai Čerepovecas "Severstaļ" vienībai, bet līderiem Maskavas "Dinamo", kurus trenē Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, ir 30 punkti 13 mačos. Savukārt "Atlant" komanda ar 15 punktiem 13 spēlēs saglabāja devīto vietu Rietumu konferencē.

Turpinājumā Rīgas "Dinamo" dosies smagā četru izbraukuma spēļu sērijā, kurā spēkosies ar Maskavas "Dinamo", Maskavas "Spartak", Čerepovecas "Severstaļ" un Sanktpēterburgas SKA.