Savainojumus treniņos guvuši Miķelis Rēdlihs un Broks Troters
Kanādiešu leģionārs Broks Troters pēdējos mačos bija viens no aktīvākajiem Rīgas "Dinamo" sastāvā.
2010. gada 12. novembris, 18:20

Savainojumus treniņos guvuši Miķelis Rēdlihs un Broks Troters

Jauns.lv

Šobrīd Rīgas „Dinamo” turpina intensīvu gatavošanos nākamajām KHL regulārā čempionāta spēlēm, taču treneriem dažādu iemeslu dēļ var nākties ieviest zināmas korekcijas sastāvā, ziņo kluba oficiālā mājaslapa.

Diemžēl savainojumus ir guvuši uzbrucēji Miķelis Rēdlihs un Broks Troters, un šobrīd vēl nav iespējams pateikt vai abi hokejisti varēs piedalīties nākamajās Rīgas „Dinamo” spēlēs. Miķelim Rēdliham kājas savainojums šobrīd liedz pilnvērtīgi trenēties, bet Brokam Trotteram ir rokas savainojums. Par to vai šie abi hokejisti brauks kopā ar komandu četru spēļu izbraukumā tiks nolemts tikai otrdien - īsi pirms pašas izbraukšanas.

Tāpat treneri ir nolēmuši uz fārmklubu SK „Liepājas metalurgu” nosūtīt uzbrucēju Juri Štālu, kuram būs jāpalīdz liepājniekiem cīņās Baltkrievijas Atklātajā čempionātā un IIHF Kontinentālajā kausā. Iespējams „Liepājas metalurga” sastāvu pastiprinās arī aizsargs Jānis Andersons (šobrīd gan viņš ir savainots) un vārtsargs Edgars Lūsiņš.

Savukārt, no jauniešu komandas HK „Rīga” šobrīd kopā ar Rīgas „Dinamo” trenējas uzbrucēji Raimonds Vilkoits un Miks Indrašis, kā arī aizsargs Artūrs Salija.

kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders/ LETA