Skrastiņš neitrāls, „Stars” trešais zaudējums pēc kārtas
Latvijas hokeja izlases aizsargs Kārlis Skrastiņš spēlē pārliecinoši aizsardzībā, taču tas nav palīdzējis Dalasas "Stars" izvairīties no trim zaudējumiem pēc kārtas.
Hokejs

Skrastiņš neitrāls, „Stars” trešais zaudējums pēc kārtas

Jauns.lv

Dalasas "Stars" hokejisti ar aizsargu Kārli Skrastiņu ierindā piektdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas, viesos ar 2:4 atzīstot Anaheimas "Ducks" pārākumu, liecina rīkotāju informācija.

Skrastiņš neitrāls, „Stars” trešais zaudējums pēc ...

Pēc neveiksmēm Denverā un Losandželosā, dalasieši zaudēja arī trešo izbraukuma cīņu. "Stars" komandai nesekmējas ar uzbrukumu realizāciju, jo trīs pēdējās cīņās ir gūti tikai trīs vārti, kamēr pretinieki viņu vārtos ir sametuši 12 ripas.

 Skrastiņš spēlēja 20 minūtes un 36 sekundes, spēli beidza ar neitrālu lietderības rādītāju un vienu metienu pa pretinieku vārtiem. Dalasa piedzīvoja septīto zaudējumu 15 spēlēs, bet Anaheima izcīnīja desmito panākumu 18 aizvadītajos mačos.

Uzvarētājiem divus vārtus guva Bobijs Raiens, bet pa reizei precīzi bija Saku Koivu un Raiens Geclafs, savukārt viesiem ar precīziem metieniem izcēlās Brendons Sīgals un Breds Ričards.

Mača interesantākie momenti – video:

Vēl citā spēlē Kalgari "Flames", joprojām spēlējot bez pēc savainojuma atlabstošā Raita Ivanāna, ar 4:5 viesos zaudēja Fīniksas "Coyotes" hokejistiem, kuru rindās Vernons Fidlers guva trīs vārtus, bet pa reizei precīzi bija Lī Stempiaks un Skots Apšols, savukārt viesiem ar vārtu guvumiem izcēlās Renē Burks, Iens Vaits, Alekss Tangejs un Tims Džekmens. "Flames" piedzīvoja piekto neveiksmi pēdējos sešos mačos.

 Mača interesantākie momenti – video:

 kasjauns.lv/ BNS/ Foto: AFP