Līdz decembrim Rīgas "Dinamo" sastāvā izmaiņu nebūs
Rīgas "Dinamo" galvenā trenera Jūliusa Šuplera ierosinājumi ir pārlieciniājuši kluba valdi, ka nav vajadzīgas nekādas momentālas izmaiņas komandas sastāvā.
2010. gada 16. novembris, 22:41

Līdz decembrim Rīgas "Dinamo" sastāvā izmaiņu nebūs

Jauns.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" sastāvā pārmaiņu nebūs vismaz līdz decembra vidū paredzētajam nākamajam pārtraukumam, AS "Dinamo Rīga" padomes sēdē nolēmuši tās locekļi.

Kā vēsta vienības oficiālā mājaslapa internetā, pirmdien notikušajā padomes sēdē tās locekļi uzklausīja "Dinamo" komandas galvenā trenera Jūliusa Šuplera atskaiti par vienības startu. Tāpat Šuplers iepazīstināja padomes locekļus ar savu redzējumu, kas būtu jādara, lai nākotnē komanda spēlētu vēl sekmīgāk un sasniegtu vēl labākus rezultātus.

Padome, izvērtējot galvenā trenera ziņojumu un statistikas rādītājus, akcentēja dažu viesspēlētāju neizteiksmīgo sniegumu, tomēr izlēma līdz nākamajam pārtraukumam decembrī nekādas izmaiņas sastāvā neveikt.

Kā ziņots, pirms nedēļas notikušajā AS "Dinamo Rīga" akcionāru kopsapulcē tika nolemts uzdot vienības ģenerālmenedžerim Normundam Sējējam kopā ar komandas galveno treneri Šupleru sagatavot un iesniegt akcionāriem priekšlikumus par komandas snieguma uzlabošanu un sastāva pastiprināšanu ar jauniem spēlētājiem.

Kā ziņots, KHL Rietumu konferences kopvērtējumā patlaban Rīgas "Dinamo" ar 34 punktiem 23 spēlēs ieņem septīto vietu, par punktu atpaliekot no sestajā vietā esošās Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienības.

Nākamajā mačā "Dinamo" komanda trešdien Ufā spēkosies ar vietējo "Salavat Julajev" komandu, aizvadot pirmo spēli divu nedēļu laikā.

Kā ziņots, pirms pārtraukuma "Dinamo" komanda pēdējo spēli aizvadīja 2. novembrī. Pēdējos sešos mačos Latvijas klubs ticis tikai pie vienas uzvaras.

LETA/Foto: LETA