Skrastiņam un „Stars” pārtrūkst zaudējumu sērija, Bārtulis nespēlē
Hokejs
2010. gada 17. novembris, 09:16

Skrastiņam un „Stars” pārtrūkst zaudējumu sērija, Bārtulis nespēlē

Jauns.lv

Kārļa Skrastiņa Dalasas "Stars" otrdien ar 2:1 savā laukumā uzvarēja Anaheimas "Ducks" un pārtrauca trīs zaudējumu sēriju Nacionālajā hokeja līgā (NHL).

­­

Skrastiņš spēlēja 17 minūtes un 48 sekundes, kuru laikā bloķēja trīs, izdarīja divus spēka paņēmienus un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu. Mača rezultātu „zvaigznēm” atklāja Stīvs Ots, izlīdzinājumu panāca Korijs Perijs,  zvaras vārtus "Stars" pēdējās trešdaļas vidū iemeta Breds Ričardss, kuram arī rezultatīva piespēle pirmajā vārtu guvumā. Veiksmīgu spēli „Stars” vārtos aizvadīja somu vārtsargs Kari Lehtonens, kurš atvairīja 26 no 27 pretinieku metieniem.

Šī uzvara Dalasas „Stars” hokejistiem ar 18 punktiem 16 spēlēs ļāva pacelties uz 11. vietu Rietumu konferencē, bet Anaheimas „Ducks” ar 22 punktiem 20 spēlēs saglabāja ceturto vietu Rietumu konferencē.

Savā laukumā šī Dalasas komandai bija ceturtā uzvaru pēc kārtas.

Mača interesantākie momenti – video:

­

Kārlis Skrastiņš šajā NHL sezonā ir piedalījies visos 16 komandas aizvadītajos mačos, kuros uz ledus vidēji pavadījis 18 minūtes un 41 sekundi, kuru laikā izdarījis septiņus metienus pa vārtiem, nopelnījis divus rezultativitātes punktus par piespēlēm, astoņas soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu (+5).

Citā spēlē Filadelfijas "Flyers" joprojām bez Oskara Bārtuļa ar 0:3 viesos piekāpās Monreālas "Canadiens" hokejistiem. Bārtulis līdz šim pēdējo reizi ''Flyers'' sastāvā spēlēja 1. novembrī un, lai gan ir kopā ar komandu, laukumā nav devies jau septiņās cīņās pēc kārtas. Uzvarētājiem ar precīziem metieniem izcēlās Maiks Kamaleri, Tomašs Plekanečs un Braians Džionta, kuram arī divas rezultatīvas piespēles. „Sauso” spēli „Canadiens” vārtos aizvadīja Korejs Praiss, kurš atvairīja 41 sāncenšu metienu.

Neskatoties uz zaudējumu Fildaelfijas „Flyers” ar 26 punktiem 19 spēlēs saglabāja otro vietu Austrumu konferencē, bet Monreālas „Canadiens” ar 25 punktiem 18 spēlēs joprojām min viņiem uz papēžiem un ieņem trešo vietu.

Mača interesantākie momenti – video:

­

Oskars Bārtulis šajā NHL sezonā ir piedalījies vien trijos mačos, kuros uz ledus vidēji pavadījis 13 minūtes un divas sekundes, kuru laikā izdarījis divus metienus pa vārtiem, nopelnījis divas soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu (+1).

LETA/Foto: AFP

­­­­