Biedriņam 9+9 sagrāvē pret NBA čempioniem „Lakers”
Basketbols
2010. gada 22. novembris, 09:35

Biedriņam 9+9 sagrāvē pret NBA čempioniem „Lakers”

Jauns.lv

Zaudējumu NBA spēlē svētdien piedzīvoja latviešu centra spēlētāja Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas "Warriors", kas izbraukumā ar 89:117 (21:37, 20:32, 19:26, 29:22) piekāpās pēdējo divu sezonu čempioniem Losandželosas "Lakers".

­

Biedriņš laukumā devās savas komandas sākumsastāvā, laukumā pavadot 29 minūtes un sešas sekundes (otrs lielākais spēles laiks komandā), kuru laikā guva deviņus punktus, realizējot četrus no astoņiem divpunktu metieniem, kā arī vienu no diviem soda metieniem. Tāpat Biedriņš izcīnīja arī deviņas atlēkušās bumbas, divas reizes rezultatīvi piespēlēja, bloķēja vienu metienu, pārtvēra vienu bumbu, pieļāva trīs kļūdas un nopelnīja trīs piezīmes.

"Warriors" rindās rezultatīvākais ar 16 gūtajiem punktiem bija Dorels Raits, bet pa 13 punktiem guva Stīvens Karijs un Džeremijs Linns. Tikmēr "Lakers" labā Po Gasols guva 28 punktus, realizējot 10 no 10 metieniem no spēlēs un astoņus no astoņiem soda metieniem, izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas un atdeva piecas rezultatīvas, 20 punkti, sešas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles Kobem Braientam, bet 17 punkti Šenonam Braunam.

NBA Rietumu konferences kopvērtējumā pēc šī mača "Lakers" ar 12 uzvarām 14 mačos ieņem trešo vietu, bet "Warriors" ar septiņiem panākumiem 13 spēlēs atrodas astotajā pozīcijā.

Nākamajā spēlē "Warriors" pirmdien savā laukumā uzņems Denveras "Nuggets" basketbolistus.

Mača interesantākie momenti – video:

­

kasjauns.lv/ LETA/ Foto: AFP

­­