2010. gada 13. decembris, 19:16

Novembrī sasniegti "Dinamo" produktu līnijas pārdošanas rekordi

Jauns.lv

A/s "Aldaris" hokeja līdzjutējiem veltītā "Uzvarētāju" alus un "Dinamo" kvasa pārdošanas rezultāti novembrī sasnieguši rekordaugstus pārdošanas rezultātus kopš produktu ražošanas uzsākšanas šā gada vasaras sākumā, kasjauns.lv informēja a/s "Aldaris"komunikāciju direktore Laura Krastiņa.

Salīdzinot ar iepriekšējo mēnesi, novembrī "Aldaris" "Uzvarētāju" alus pārdošanas rādītāji pieauguši par 75%, bet "Dinamo" kvasa rezultāti uzlabojušies par 15%. Savukārt, ja salīdzina novembra pārdošanas rezulātus ar septembra rādītājiem, tie pieauguši pat par 206% "Uzvarētāju" alum un 102% "Dinamo" kvasam.

Labie pārdošanas rezulāti liecina, ka lēmums par "Aldara" "Dinamo" produktu svētkiem lielākajās tirdzniecības vietās, ko novembrī "Aldaris" organizēja sadarbībā ar hokeja klubu Rīgas "Dinamo" un Rīgas "Dinamo" fanu klubu, bijis stratēģiski ļoti pareizs solis, norāda "Aldaris" izpilddirektors Tomass Panteli, atgādinot, ka svētku laikā tirdzniecības vietu apmeklētājiem bija iespēja ne tikai tikties ar saviem iemīļotajiem hokejistiem, bet arī piedalīties momentloterijā un citās aktivitātēs.

„"Aldara" "Dinamo" produktu pārdošanas rezultāti liecina, ka hokeja līdzjutēji ir lojāli savai komandai ne tikai sporta arēnā, bet arī tirdzniecības vietās. "Uzvarētāju" alus un "Dinamo" kvasa pārdošanas rezultātus novembrī vērtējam kā ļoti labus. Jāņem vērā, ka aukstie ziemas mēneši parasti uzrāda dzērienu patēriņa, tostarp alus, samazinājumu, kamēr "Aldara" ražotie "Dinamo" produkti sasnieguši rekordaugstus rādītājus. Arī turpmāk esam iecerējuši sagādāt dažādus pārsteigumus mūsu produkcijas cienītājiem un hokeja līdzjutējiem, jo stratēģija - „būt tuvāk klientam” - nesusi negaidīti labus rezultātus,” gandarījumu pauž "Aldaris" izpilddirektors Tomass Panteli.

"Aldaris" šogad jūlijā uzsāka hokeja līdzjutējiem veltītā "Uzvarētāju" alus un "Dinamo" kvasa ražošanu. 1 santīms no katras pārdotās jauno dzērienu vienības nonāk hokeja komandas Rīgas "Dinamo" atbalstam.

"Aldaris" ir hokeja kluba "Dinamo Rīga" galvenais atbalstītājs kopš 2009. gada. Pašreizējā vienošanās paredz, ka "Aldaris" un "Dinamo Rīga" sadarbosies vēl vismaz 3 gadus.

kasjauns.lv