Biedriņš nespēlē, "Warriors" nenotur pārsvaru pār zvaigžņoto "Heat"
Basketbols
2011. gada 2. janvāris, 10:47

Biedriņš nespēlē, "Warriors" nenotur pārsvaru pār zvaigžņoto "Heat"

Jauns.lv

Goldensteitas "Warriors" bez traumētā Andra Biedriņa sestdien sīvā cīņā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā viesos ar 107:114 zaudēja Maiami "Heat".

"Heat" rindās Lebrons Džeimss guva 25 punktusm atdeva desmit rezultatīvas piespēles un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, tikpat punktus guva arī Dveins Veids, kuram arī astoņas rezultatīvas piespēles un sešas atlēkušās bumbas, bet trešajam no "Lielā trijnieka" Krisam Bošam 20 punkti un 11 atlēkušās bumbas. Goldensteitas kluba labā 30 punktus guva Dorels Raits, Monta Eliss pretinieku grozā sameta 25 punktus un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles, bet 15 punkti un sešas rezultatīvas piespēles aizvadītā gada pasaules čempionam basketbolā ASV izlases sastāvā Stīvenam Karijam. 

Pēc puslaika "Warriors" atradās vadībā ar 72:58, bet pirms pēdējās ceturtdaļas viņu pārsvars bija minimāls 84:83. Ielaistie 72 punkti puslaikā ir Maimi aizsardzības, kura tiek uzskaīta par vienu no labākajām visā NBA, pārliecinoši sliktākais rezultāts šosezon.

Biedriņš nav spēlējis kopš decembra vidus, kad treniņā traumēja potīti. Viņš ir izlaidis astoņas "Warriors" pēdējās spēles.

Maimi komanda izcīnīja sau piekto uzvaru pēc kārtas, bet "Warriors" pēc iepriekšējā cīņā gūtā panākuma cieta kārtējo, jau 20. zaudējumu sezonā. NBA Austrumu konferencē pēc šī panākuma "Heat" ar 26 uzvarām un deviņiem zaudējumiem nostiprinājās otrajā vietā, bet Goldensteitas vienība ar 13 uzvarām un 20 zaudējumiem Austrumu konferencē saglabāja 12. vietu.

Mača interesantākie momenti - video:

kasjauns.lv/Foto: AFP