HK "Rīga" nenotur piecu vārtu pārsvaru un zaudē spēli
2011. gada 16. janvāris, 14:42

HK "Rīga" nenotur piecu vārtu pārsvaru un zaudē spēli

Jauns.lv

Rīgas "Dinamo" jauniešu komanda "Rīga" svētdien Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) turnīra regulārā čempionāta spēlē nenoturēja piecu vārtu pārsvaru un izbraukumā ar 5:7 (5:2, 0:2, 0:3) piekāpās Ņižņekamskas "Reaktor".

Šajā mačā jau sestajā minūtē rīdzinieki bija izvirzījušies vadībā ar 4:0, bet vēl pēc desmit minūtēm panāca arī 5:0, bet atlikušajā laikā precīzi meta tikai "Reaktor" komandas hokejisti.

Rīdzinieku vienībā pa vieniem vārtiem guva Māris Bičevskis, Mārtiņš Porejs, Dāvis Straupe, Raimonds Vilkoits un Miks Indrašis.

"Rīga" un "Reaktor" komandas savā starpā tikās pirmo reizi.

Kā ziņots, iepriekšējā mačā "Rīga" hokejisti ar 3:2 pieveica pieveica Kazaņas "Bars" komandu, pārtraucot četru zaudējumu sēriju. Pēc mača ar "Reaktor" komandu "Rīga" vienība pēdējās 12 spēlēs izcīnījusi tikai divas uzvaras.

MHL Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā patlaban "Rīga" ar 62 punktiem 37 spēlēs ieņem trešo vietu, par četriem punktiem atpaliekot no līdervienības Voskresenskas "Himik", bet par punktu atpaliekot no Čerepovecas "Almaz".

Savukārt "Reaktor ar 73 punktiem 39 mačos ieņem otro vietu Austrumu konferences Pievolgas divīzijā.

Turpinājumā "Rīgas" hokejisti aizvadīs vēl vienu izbraukuma spēli, kad otrdien tiksies ar Kirovočepeckas "Olimpija" hokejistiem.

Kā vēstīts, pirmo maču savā laukumā šogad "Rīgas" hokejisti aizvadīs 23. janvārī, tiekoties ar līgas pirmās sezonas čempionvienību Magņitogorskas "Staļnije ļisi".

LETA/Foto: LETA