Kārlis Skrastiņš atsaka Latvijas hokeja izlasei
Hokejs

Kārlis Skrastiņš atsaka Latvijas hokeja izlasei

Jauns.lv

Latvijas hokeja izlase, gatavojoties pasaules čempionātam Slovākijā, savus treniņus aizvada „Inbox.lv” ledus hallē. Piektdien valstsvienības kandidātiem ir brīvdiena, bet no sestdienas izlases treniņi turpināsies uz „Arēna Rīga” ledus.

Kārlis Skrastiņš atsaka Latvijas hokeja izlasei...
Latvijas hokeja „dzelzs vīrs” otro gadu pēc kārtas nepalīdzēs Latvijas hokeja izlasei pasaules čempionātā.
Latvijas hokeja „dzelzs vīrs” otro gadu pēc kārtas nepalīdzēs Latvijas hokeja izlasei pasaules čempionātā.

Kā kasjauns.lv informēja Latvijas hokeja federācijas (LHF) preses sekretārs Māris Gorbunovs ceturtdien kļuva zināms, ka Latvijas izlasei pasaules čempionātā Slovākijā nepalīdzēs tās ilggadējais dalībnieks, NHL komandas Dalasas „Stars” aizsargs Kārlis Skrastiņš. Kā Kārlis atzina Latvijas hokeja izlases ģenerālmenedžerim, Sandim Ozoliņam, tad vēlme un motivācija palīdzēt Latvijas izlasei pasaules čempionātā Slovākijā ir liela. Tomēr, „Dzelzs vīra” statuss un gadu nasta Latvijas hokejistam lika pieņemt šo nepopulāro lēmumu. Gan LHF un Latvijas izlases vadība un pats hokejists šo jautājumu centās atrisināt par labu Latvijas hokeja izlases interesēm.

Kārlis Skrastiņš, NHL ir aizvadījis 12 sezonas, kopumā aizvadot 832 spēles. Latvijas izlases kreklā Kārlis ir aizvadījis 147 spēles, piedaloties 12 pasaules čempionātos un trijās olimpiskajās spēlēs.

Savukārt, savu gatavību palīdzēt Latvijas izlasei ir izteicis AHL komandas Binhemtonas ''Senators'' uzbrucējs Kaspars Daugaviņš. Šobrīd viņa pārstāvētā komanda AHL play-off sērijā pret Mančesteras „Monarchs” zaudē ar 2:3. Sērija turpināsies līdz 4 uzvarām.

kasjauns.lv/Foto: EPA/LETA