Latvijas sieviešu basketbola izlasē pārbaudes turnīrā Anglijā būs divas debitantes
Basketbols
2011. gada 16. maijs, 23:11

Latvijas sieviešu basketbola izlasē pārbaudes turnīrā Anglijā būs divas debitantes

Jauns.lv

Latvijas sieviešu basketbola izlasē šonedēļ pārbaudes turnīrā Anglijā būs divas debitantes Zane Jākobsone un Karlīne Nīmane, paziņojis komandas galvenais treneris Georgs Dikeulaks.

Komandā iekļautas arī Kristīne Kārkliņa, Elīna Babkina, Gunta Baško, Elīna Dillone, Ieva Veinberga, Aija Putniņa, Sabīne Niedola, Liene Jansone, Ieva Kubliņa un Zane Tamane, liecina Latvijas Basketbola savienības informācija.

Ieva Krastiņa, Lauma Reķe, kā arī tiikko no ASV atbraukušās Liene Priede un Kristīna Vītola šonedēļ trenēsies individuāli. Savainojumu turpina ārstēt Santa Dreimane. Savukārt Zane Eglīte un Anete Klintsone komandai pievienosies nākamnedēļ.

Gilfordas turnīrā Latvijas komanda ceturtdien spēlēs ar Kubas izlasi, piektdien ar Vācijas komandu un sestdien ar Lielbritānijas izlasi.

Nākamās nedēļas beigās no 27. līdz 29.maijam Latvijas komanda turnīrā Čehijā cīnīsies ar mājiniecēm, kā arī Polijas un Krievijas izlasēm. Jūnija sākumā būs divas spēles ar Lietuvas izlasi (4.jūnijā Panevēžā, 5.jūnijā Rīgā). No 9. līdz 11.jūnijam turnīrā Rīgā pretī būs Lielbritānijas un Slovākijas vienības.

Eiropas čempionāta grupas turnīrā Katovicē no 18. līdz 20.jūnijam Latvijas komanda spēlēs ar Grieķijas, Francijas un Horvātijas izlasēm. Otrajam posmam kvalificēsies trīs pirmo vietu ieguvējas.

BNS/Foto: LETA