Basketbols
2012. gada 9. decembris, 11:24

"Warriors" bez Biedriņa izcīna trešo uzvaru pēc kārtas

Jauns.lv

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē sestdien laukumā neizgāja latviešu centra spēlētājs Andris Biedriņš, bet viņa pārstāvētā Goldensteitas "Warriors" komanda izbraukumā ar 101:97 (28:21, 22:26, 21:23, 30:27) uzvarēja līgas pastarīti Vašingtonas "Wizards".

Biedriņš, kurš iepriekšējās četrās spēlēs bija guvis tikai vienu punktu, šoreiz laukumā palika uz rezervistu soliņa.

Potītes traumas dēļ "Warriors" komandai nevar palīdzēt pamatcentrs Endrjū Boguts. Laiks, kad austrālietis atgriezīsies sastāvā, netiek prognozēts. Tikmēr viņa vietā vienības sākumsastāvā centra spēlētāja pozīcijā dodas nigērietis Festuss Ezeli, kurš šoreiz 14 nospēlēto minūšu laikā punktus neguva un izcīnīja vien vienu bumbu zem groziem.

Šajā mačā izšķirošo izrāvienu "Warriors" veica trīs minūtes pirms mača beigām, kad no 84:84 panāca 93:85.

"Warriors" rindās rezultatīvākais ar 24 punktiem un 17 bumbām zem groziem bija Deivids Lī, ar 23 punktiem izcēlās Klejs Tomsons, bet 22 punktus iekrāja Stīvens Karijs.

Laukuma saimnieku labā tikmēr ar 22 punktiem, astoņām rezultatīvām piespēlēm un septiņām atlēkušajām bumbām izcēlās Džordans Krofords.

"Warriors" basketbolisti trīs spēles pēc kārtas izbraukumā uzvarējuši pirmoreiz kopš 2003.gada februāra.

Savukārt pēdējās septiņās spēlēs "Warriors" komanda izcīnījusi sešas uzvaras.

Ar 13 uzvarām 20 spēlēs "Warriors" komanda saglabāja piekto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, bet "Wizards" vienība ar diviem panākumiem 17 cīņās atrodas Austrumu konferences pēdējā, 15.pozīcijā un arī pēdējā vietā visā līgā.


LETA