Policija izmeklē NBA spēlētāja Bīzlija saistību ar seksuālu uzbrukumu
Arizonas štata policija sākusi izmeklēšanu par iespējamu seksuālu uzbrukumu, kuru veicis Maikls Bīzlijs.
Basketbols
2013. gada 8. maijs, 13:08

Policija izmeklē NBA spēlētāja Bīzlija saistību ar seksuālu uzbrukumu

Jauns.lv

Arizonas štata policija sākusi izmeklēšanu par iespējamu seksuālu uzbrukumu, kurā apsūdzēts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Fīniksas "Suns" uzbrucējs Maikls Bīzlijs.

ASV mediji vēsta, ka seksuālais uzbrukums noticis Bīzlija mājā šā gada 13.janvārī. Arizonas štata policijas pārstāvis Deivs Pabins apstiprinājis, ka ir saņemts kādas sievietes iesniegums, uz kura pamata sākta izmeklēšana. Pagaidām saistībā ar šo lietu neviens nav aizturēts.

"Šobrīd mēs izmeklējam apsūdzību par to, ka Bīzlijs veicis seksuālu uzbrukumu," paziņojis Pabins, piebilstot, ka lieta tiek turpināta.

Divdesmit trīs gadus vecajam Bīzlijam, kurš NBA tika draftēts 2008.gadā, problēmas ar likuma sargiem bijušas arī iepriekš. Šā gada sākumā viņu policija apturēja par ātruma pārsniegšanu, turklāt savu spēkratu Bīzlijs vadīja bez derīgas autovadītāja apliecības.

Bīzlijs savas karjeras laikā pa divām sezonām nospēlējis Maiami "Heat" un Minesotas "Timberwolves" komandās, bet šo sezonu aizvadīja "Suns" vienības rindās, spēlē vidēji gūstot 10,1 punktu.

LETA/Foto: AFP/LETA