NBA zvaigznei Tonijam Pārkeram spēles laikā izsaka draudus
Kā pastāstīja policija Tonija Pārkera dzīvībai vai veselībai briesmas nav draudējušas.
Basketbols
2013. gada 22. maijs, 19:02

NBA zvaigznei Tonijam Pārkeram spēles laikā izsaka draudus

Jauns.lv

Sanantonio varasiestādes veic izmeklēšanu par zvanu uz ārkārtas situāciju numuru 911, kura laikā izteikti draudi Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Sanantonio "Spurs" zvaigznei Tonijam Pārkeram.

Draudi izteikti "Spurs" pirmās NBA Rietumu konferences finālspēles laikā svētdien piecas minūtes pirms mača beigām. Vietējais televīzijas kanāls KSAT vēsta, ka francūža Pārkera dzīvība bijusi apdraudēta, lai gan Beksaras apgabala šerifa birojs atteicies precizēt, par kādiem tieši draudiem ir runa.

Tomēr par situācijas nopietnību liecina tas, ka Pārkers pēc sekmīgi aizvadītās spēles uz mājām tika eskortēts policistu pavadībā. Šerifa birojs gan paziņoja, ka "briesmas nepastāvēja".

NBA Rietumu konferences finālā Sanantonio komanda mērojas spēkiem ar Memfisas "Grizzlies" vienību. Pirmajos divos mačos, kas tika aizvadīti Sanantonio laukumā, "Spurs" guvusi divas uzvaras, sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 2-0.

Savukārt Austrumu konferences fināla sērijā trešdien pirmajā savstarpējā mačā tiksies Maiami "Heat" un Indianas "Pacers" komandas.

LETA/Foto: AFP/LETA