Basketbols
2013. gada 8. augusts, 08:37

"Suns" marihuānas dēļ varētu pārtraukt līgumsaistības ar Bīsliju

Jauns.lv

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Fīniksas "Suns" varētu atbrīvoties no uzbrucēja Maikla Bīslija, jo viņu otrdien aizturējusi policija saistībā ar aizdomām, ka viņa automašīnā atrasta marihuāna, vēsta populārā portāla "Sportando.net" rīcībā esošā informācija.

Kad policija apstādinājusi Bīslija vadīto automašīnu, tajā bija jūtams marihuānai raksturīgais aromāts. Pēcāk spēkratā atrastas trīs cigaretes, kas, visticamāk, satur marihuānu, bet pats basketbolists aizturēts, ziņo portāls "Yahoo Sports".

Vēlāk Bīslijs no apcietinājuma atbrīvots, taču viņam būs jāpiedalās izmeklēšanā.

Pēc jaunumu uzzināšanas "Suns" vienība apsver iespēju pārtraukt līgumsaistības ar Bīsliju, jo komanda maijā apstiprināja amatā jaunu galveno treneri - Džefu Hornačeku -, kā arī tai mainījušies cilvēki vadībā, kas vēlas veidot klubu no jauna. Līdz ar to Fīniksas komanda nevar atļauties sastāvā turēt problēmu nomākto Bīsliju.

Šobrīd 24 gadus vecajam Bīslijam, kuru 2008.gada draftā ar augsto otro numuru izvēlējās Maiami "Heat", problēmas ar likumsargiem bijušas jau iepriekš. Šī gada sākumā viņu policija apturēja par ātruma pārsniegšanu, turklāt savu spēkratu Bīslijs vadīja bez derīgas autovadītāja apliecības. Savukārt maijā Arizonas štata policija sākusi izmeklēšanu par iespējamu seksuālu uzbrukumu, kurā Bīslijs apsūdzēts.

Savukārt 2009.gadā, vēl spēlējot "Heat" rindās, Bīslijs tika ievietots rehabilitācijas klīnikā, jo divas reizes pārkāpa NBA noteikumus un lietoja narkotiskās vielas.

Kad 2012.gadā basketbolists pievienojās Fīniksas komandai, Bīslijs atklāja, ka marihuāna ir viņa pagātne.

Savas karjeras laikā Bīslijs ne tikai pārstāvējis "Heat" un "Suns", bet divus gadus nospēlējis arī Minesotas "Timberwolves" sastāvā. Savas NBA karjeras laikā uzbrucējs aizvadījis 354 mačus, kuru laikā iemetis vidēji 14,1 punktu un izcīnījis 5,2 atlēkušās bumbas.

LETA