Bejonsa saģērbj meitu kleitā par 26 000 dolāru. FOTO
Dziedātāja Bejonsa nežēlo naudu meitas Blū Aivijas pucēšanai.
2017. gada 15. marts, 19:27

Bejonsa saģērbj meitu kleitā par 26 000 dolāru. FOTO

Jauns.lv

Mātes cerībās esošā popzvaigzne Bejonsa (35) kopā ar vīru reperi Jay-Z (47) un piecus gadus veco meitu Blū Aiviju apmeklējusi filmas „Skaistule un briesmonis” („Beauty and the Beast”) slēgto pirmizrādes vakaru Losandželosā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viens no pasaulē populārākajiem un bagātākajiem slavenību pāriem šobrīd ir ģimenes pieauguma gaidās. Šā gada 1. februārī dziedātāja Bejonsa sociālajos tīklos pavēstīja, ka viņai būs dvīnīši. Delikātā stāvokļa dēļ popzvaigzne atteikusi savu dalību šā gada „Coachella” mūzikas festivālā, bet priecēja savus fanus ar uzstāšanos „Grammy” balvu ceremonijas vakarā. Savukārt pavisam nesen dziedātāja kopā ar vīru reperi Jay-Z un meitu Blū Aiviju apmeklējusi pasaku filmas „Skaistule un briesmonis” pirmizrādes vakaru „El Capitan” kinoteātrī Losandželosā.

Visa ģimene par godu šim saviesīgajam pasākumam bija izraudzījusies apģērbu no slavenā itāliešu zīmola „Gucci”. Bejonsa bija tērpusies smaragda zaļā garajā kleitā ar dziļu dekoltē. Arī savu mazo līdzinieci Blū Aiviju dziedātāja bija saģērbusi „Gucci” drānās. Viņa izvēlējusies meitai kleitiņu par pasakainu summu – 26 000 ASV dolāru (aptuveni 25 000 eiro). Jay-Z atbalstīja savas ģimenes sievietes un arī uz pasākumu ieradās ģērbies zīmola „Gucci” apģērbā.

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press