foto: Vida Press
Hercogiene Ketrīna jaunāko dēlu saģērbusi 33 gadus vecā kostīmiņā
Princis Luiss šā gada jūnijā un viņa onkulis princis Harijs pirms 33 gadiem.
2019. gada 12. jūnijs, 11:05

Hercogiene Ketrīna jaunāko dēlu saģērbusi 33 gadus vecā kostīmiņā

Jauns.lv

Iznākot uz Bakingemas pils balkona karalienes oficiālās dzimšanas dienas svinībās „Trooping The Colour”, hercogiene Ketrīna jaunāko dēlu princi Luisu bija saģērbusi mīlīgā kostīmiņā – baltā izšūtā krekliņā un zilos šortiņos. Vērīgākie pamanījuši, ka tieši tādā pašā tērpā no pils balkona pirms 33 gadiem tautu pusotra gada vecumā sveicinājis arī Luisa onkulis princis Harijs.

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24

Gadu un nepilnus divus mēnešus vecais princis Luiss šogad pirmo reizi māja ar rociņu savas vecvecmāmiņas karalienes Elizabetes II pavalstniekiem no Bakingemas pils balkona. Viņš bija ģērbts uz mata tādā pašā tērpā, kā onkulis princis Harijs, kad viņš pusotra gada vecumā noraudzījās „Trooping The Colour” parādē no Bakingemas pils balkona.

Princis Harijs vēro „Trooping The Colour” parādi 1986. gadā

gallery icon
6

Karaļnama fani ātri vien pamanījuši šo līdzību. „Tas bija tik mīlīgi,” par to, ka princis Luiss ģērbts sava onkuļa bērnu dienas drānās, komentē kāds no faniem.

„Ja mana brāļameita uzvilktu kaut ko man piederējušu šādā svarīgā dienā, es būtu laimīga. Tas ir tik mīlīgi,” jūsmo kāda cita.

„Ir acīmredzams, ka princis Luiss ģērbts tajās pašās drēbēs, kā Harijs bērnībā. Man ļoti patīk tas, ka karaliskā ģimene saglabā bērnu dienu drēbītes,” jūsmo vēl kāda.

„Cik gan lielam jābūt karaļnama drēbju skapim?!” – brīnās cits.

foto: Vida Press
Princis Viljams ar tēti princi Čārlzu 1984. gadā un princis Džordžs ar tēti princi Viljamu 2015. gadā.

Kembridžas hercogiene Ketrīna samērā bieži izvēlas iziet sabiedrībā reiz jau vilktos apģērbos, par ko izpelnījusies tautas nedalītu mīlestību. Kā redzams, šo tradīciju viņa pārnes arī uz bērnu drēbītēm. Atcerēsimies, ka 2015. gadā, kad Ketrīnas un Viljama pirmdzimtais princis Džordžs apmeklēja savu pirmo „Trooping The Colour” parādi, viņš bija ģērbts tajā pašā kostīmiņā, kādā viņa tētis 1984. gadā vēroja savu pirmo parādi no Bakingemas pils balkona.

Princis Džordžs kopā ar vecākiem ierodas savā pirmajā oficiālajā vizītē Jaunzēlandē

gallery icon
30

Princis Viljams ar vecākiem 1983. gadā

gallery icon
10