foto: REUTERS/SCANPIX
FOTO: Kembridžas hercogu pāra atvases rotaļājas Keitas radītajā dārzā; mazais Luiss jau staigā
Princis Džordžs un princese Šarlote rotaļājas pie avotiņa.
2019. gada 20. maijs, 12:26

FOTO: Kembridžas hercogu pāra atvases rotaļājas Keitas radītajā dārzā; mazais Luiss jau staigā

Jauns.lv

Kuplā Kembridžas hercogu ģimene iemūžināta, rotaļīgā noskaņojumā pavadot laiku Čelsijas ziedu izstādes dārzā. Mazie ķipari redzami, spēlējoties viņu mātes, Kembridžas hercogienes Katrīnas radītajā dārzā, kas dizainēts īpaši izstādei.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kembridžas hercogu ģimene rotaļājas Keitas radītā dārzā

Kuplā Kembridžas hercogu ģimene iemūžināta, rotaļīgā noskaņojumā pavadot laiku Čelsijas ziedu izstādes dārzā. Mazie ķipari redzami, spēlējoties viņu mātes, Kembridžas ...

gallery icon
7

Piecgadīgais princis Džordžs ar četrus gadus veco māsu, princesi Šarloti, redzami, jautri peldinot basas pēdas cauri dārzam tekošajā avotā. Savukārt jaunākā ģimenes atvase, pagājušā gada aprīlī dzimušais princis Luiss, jau demonstrē māku pārvietoties uz kājām.

Kā atklāj Kembridžas hercogiene, viņa dārzu radījusi, lai uzsvērtu brīvās dabas nozīmīgumu bērnu ikdienā. Keitai dārzu radīt palīdzējuši vides arhitekti Endrū Deivis un Adams Vaits. 

foto: REUTERS/SCANPIX
Princis Džordžs un princese Šarlote rotaļājas pie avotiņa.

Karaliskā ģimene aptuveni stundu pavadījusi dārzā, priecājoties par dabas skaistumu un dažādām aktivitātēm svaigā gaisā.

Svētdien publicētajās bildēs britu karaliskā ģimene redzama, kurot ugunsgkuru, šūpojoties šūpolēs, patveroties no koka veidotā vigvamā un kāpelējot atveldzējošā ūdenskritumā.

Kamēr princis Viljams ar vecākajiem bērniem rāpies koka namiņā, Keita priekšroku devusi laiskai atpūtai šūpolēs.

Princis Viljams ar Kembridžas hercogieni Stokholmā spēlē bendiju

Princis Viljams ar Kembridžas hercogieni Katrīnu viesojas Zviedrijā, kur Stokholmā apmeklēja bendija laukumu un sacentās "bullīšu" mešanā.

gallery icon
31

Keita jau iepriekš ir atklājusi savas laimīgās bērnības atmiņas, kad, maza būdama, daudz laika pavadījusi, rotaļājoties ārā. Viņa cer šo aizraušanos nodot arī saviem bērniem.

Intervijā BBC Keita sacījusi: "Es tiešām jūtu, ka dabai un ārpustelpu aktivitātēm ir liela ietekme uz mūsu fizisko un garīgo labsajūtu, īpaši jauniem bērniem. Es tiešām ceru, ka šis dārzs, kuru mēs esam izveidojuši, iedvesmos ģimenes, bērnus un kopienas doties laukā un izbaudīt dabu, pavadot laiku kopā."

Princis Viljams un Kembridžas hercogiene ar jaundzimušo dēlu pamet Svētās Marijas slimnīcu

Princis Viljams un Kembridžas hercogiene ar jaundzimušo dēlu pamet Svētās Marijas slimnīcu.

gallery icon
46

Kembridžas princis Džordžs

gallery icon
24

Britu princeses Šarlotes skaistākās fotogrāfijas

gallery icon
68

Čelsijas ziedu izstāde ir tradicionāls dārza šovs, kas norit piecas dienas. Pirmo reizi tas aizvadīts 1912.gadā un kļuvis par populārāko ziedu šovu Lielbritānijā, un, iespējams, visā pasaulē. Izstādi ik gadu apmeklē arī britu karaliskā ģimene.

Karaliskajā kapelā nokristī mazo princi - Viljama un Ketrīnas jaunāko bērnu

gallery icon
8
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās