foto: Vida Press
9 triki, kā izskatīties jaunākai par saviem gadiem (un piemēri, kā ģērbties)
Džūlija Robertsa.
2018. gada 13. februāris, 05:45

9 triki, kā izskatīties jaunākai par saviem gadiem (un piemēri, kā ģērbties)

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Bez mūžīgu jaunību sološiem sejas krēmiem, serumiem un eliksīriem arī garderobes izvēles ietekmē to, cik jauna izskatās persona. Šeit padomi, kā ar vienkāršām modes zināšanām izskatīties pāris gadu jaunākai.

1. Mirdzi

Mirdzoši, ar fliteriem rotāti tērpi nav tikai un vienīgi paredzēti tīneidžerēm. Neitrālās krāsās un elegantos siluetos ieturēti, mirdzumi jebkurai valkātājai piešķir dinamisku un jaunavīgu iespaidu.

foto: Vida Press
Sūsana Sarandona.

2. Pagarini

Arī tāds sīkums kā pareiza apavu izvēle var likt izskatīties jaunākai un vēl sievišķīgākai. Tādēļ ir jāizvēlās augumu vizuāli pagarinoši apavi uz augstiem papēžiem un ar atvērtiem dekoratīvajiem izgriezumiem.

foto: Vida Press
Goldija Houna.

3. Piegulums

Nekas nepadara vecāku un apaļīgāku kā slikta pieguluma bikses. Jāizvēlas ir augumam piegulošas, ar vismaz 2% likras sastāvā, garumā līdz potītēm vai apavu zolēm.

foto: Vida Press
Džūlija Robertsa.

4. Krāsas

Melnā krāsa ne tikai ātri nomazgājas no apģērba, bet arī izceļ ādas nepilnības un rada smagnējības iespaidu. Laba alternatīva ir pelēkie toņi, šokolādes brūnie un, protams, dzidrās pamatkrāsas.

foto: Vida Press
Pamela Andersone.

5. Aksesuāri

Vecmodīgas izvēles ir galvenās gadu skaita nodevējas. Ir jāatbrīvojas no seniliem modes steriotipiem – vienādas krāsas rokassomiņa un kurpes, viena komplekta rokassprādzes un auskari. Jaunības triks ir viens moderns elements (lasi – aksesuārs) klasiskā komplektā.

foto: Vida Press
Lūsija Liu.

6. Saīsini

Reālajam vecumam pat desmit gadus spēj pievienot ievīstīšanās garos un maisveidīgos apģērbos. Tāpēc ir jāizvēlas ne tikai auguma skaistākās nianses izceļoši, bet arī garumā īsāki tērpi. Svārkus līdz kājas šaurākajai daļai – virs, uz vai zem ceļgala. Bet nepārspīlē!

foto: Vida Press
Kortnija Torna-Smita.

7. Izcel

Nevajag baidīties no ķermeni atkailinošiem apģērbiem, bet vajag stratēģiski izvēlēties, ko un cik daudz atklāt. Pleci ir piemērotākais un vieglākais kailuma triks.

foto: Vida Press
Sindija Krauforde.

8. Investīcija

Apavi ir galvenais vaininieks, kas ne tikai tērpa komplektam piešķir nepieciešamo noskaņu, bet arī nodod personību un tās gadu skaitli. Tāpēc apaviem ir jābūt īpaši efektīgiem un aktuālajām modes tendencēm atbilstošiem.

foto: Vida Press
Naomi Votsa.

9. Izmērs

Neatkarīgi no silueta, izmēra un vecuma jāizvēlas precīza un laba piegriezuma apģērbi. Tā kā veikalos ir pieejami izstrādājumi tikai standartizētos izmēros, vērts atrast labu šuvēju to pielāgošanai.

foto: Vida Press
Džiliana Andersone.

Francijas pirmās lēdijas Brižitas Makronas elegantais stils

gallery icon
51

Selīnas Dionas ekstravagantais stils

gallery icon
12

Francūziete Sofija Fontanela pierāda, ka sirmi mati ir stilīgi

Franču žurnāliste Sofija Fontanela iedvesmo tūkstošiem sieviešu visā pasaulē, ka sirmi mati ir stilīgi. Un arī seksīgi. Šai dāmai „Instagram” ...

gallery icon
50