foto: Vida Press
Topošā māmiņa hercogiene Ketrīna izvēlas to pašu kleitu, ko iepriekšējās grūtniecības laikā
Hercogiene Ketrīna otrdienas vakarā Kensingtonas pilī Londonā apmeklēja labdarības pasākuma svinīgās Gala vakariņas modes nama „Diane Von Furstenberg” mežģīņu kleitā.
2017. gada 10. novembris, 06:22

Topošā māmiņa hercogiene Ketrīna izvēlas to pašu kleitu, ko iepriekšējās grūtniecības laikā

Kasjauns.lv

Hercogieni Ketrīnu tauta vienmēr slavē, ka viņa rāda priekšzīmi sabiedrības krējumam – ka vienu un to pašu tērpu, ja tas ir labs un kvalitatīvs, var vilkt arī atkārtoti. Nesen viņa devusies uz balli vakarkleitā, kurā izgāja sabiedrībā arī laikā, kad gaidīja iepriekšējo bērnu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Vida Press
Pirms trim gadiem, kad hercogiene bija otrā bērniņa gaidībās, šajā pašā tērpā viņa apmeklēja Karalisko varietē programmu Londonā.

Otrdienas vakarā Kembridžas hercogiene Ketrīna apmeklējusi labdarības pasākuma Gala vakariņas Kensingtonas pilī. Par godu saietam viņa izvēlējusies melnu mežģīņu garo vakarkleitu, ko darinājis modes nams „Diane Von Furstenberg”.

Šis ir tas pats tērps, kurā hercogiene bija ģērbusies 2014. gadā, kad apmeklēja Karalisko varietē programmu Londonā. Tolaik viņa bija otrā bērniņa – princeses Šarlotes – gaidībās.

Hercogienes Ketrīnas mežģīņu kleitas

Hercogienes Ketrīnas mežģīņu kleitas.

gallery icon
37

Tas nav nekas jauns, ka hercogiene Ketrīna atkārtoti velk reiz jau nēsātu tērpu. Taču ievērots, ka viņa ļoti iecienījusi mežģīnes. Elegantās kleitās no mežģīņu auduma Ketrīna apmeklējusi ne vienu vien saviesīgu pasākumu.