foto: Vida Press
Rotaslietas, ko hercogiene Ketrīna mantojusi no princeses Diānas
Kembridžas hercogieni Ketrīnu bieži salīdzina ar princesi Diānu.
2017. gada 24. augusts, 18:12

Rotaslietas, ko hercogiene Ketrīna mantojusi no princeses Diānas

Kasjauns.lv

Hercogiene Ketrīna ne reizi vien redzēta sabiedrībā rotājusies dārglietām, ko savulaik nēsājusi viņas vīra prinča Viljama mamma princese Diāna. Velsas princese gribējusi, lai dēlu sievas mantotu viņas rotas.

Kembridžas hercogieni Ketrīnu nemitīgi salīdzina ar princesi Diānu. Galu galā, ja esi ieprecējusies karaliskajā ģimenē, no tā, ka tevi vēro, neizbēgt. Pēdējo gadu laikā sabiedrība novērojusi, ka abas sievietes ir ļoti līdzīgas. Viņas ir sirsnīgas, tautā mīlētas, abām piemīt izcila stila izjūta un līdzīga gaume rotaslietu izvēles ziņā. Tāpēc pat neizbrīna, ka hercogiene Ketrīna it bieži izvēlas rotāties ar dārglietām, ko savulaik nēsājusi viņas vīramāte princese Diāna.

Tā bijusi princeses Diānas vēlēšanās, lai nākamajām vedeklām būtu pieejamas viņas rotaslietas un dēlu sievas ar tām rotātos, kad to vēlas. Laikraksts „Telegraph” citē princeses Diānas savulaik norādīto: „Es vēlētos, lai jūs piešķirtu maniem dēliem tiesības rīkoties ar visām manām dārglietām. Lai tās piemērotā brīdī piederētu viņu sievām jeb viņas varētu tās nēsāt.”

Nākamā lapa: Saderināšanās gredzens, kuru Diānai pasniedza princis Čārlzs