foto: Liepaja.lv
Kristaps Porziņģis nēsā slavenību kulta apavus, to cena - vismaz 700 eiro
Kristaps Porziņģis nēsā apavus, kuru dēļ viņu apskauž pat tie, kas par sportu galīgi neinteresējas.
2017. gada 20. jūnijs, 14:20

Kristaps Porziņģis nēsā slavenību kulta apavus, to cena - vismaz 700 eiro

Kasjauns.lv

Kristapa Porziņģa iespaidīgajam līgumam ar sporta preču gigantu “adidas” ir vēl kāda uzskatāmi patīkama “garoziņa”. Latvijas izlases un Ņujorkas “Knicks” basketbolistam ir iespēja nēsāt apavus, kuru dēļ viņu apskauž pat tie, kuriem sports ir absolūti vienaldzīgs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Basketbolistam kājās ir “adidas” Yeezy-Boost modeļa kedas, kuru dizainu izstrādājis hiphopa un popkultūras superzvaigzne Kanje Vests. Šo apavu tālākpārdošanas (re sale) cena ir, sākot no 700 eiro. Taču ne jau tas šajā gadījumā ir galvenais.

foto: Liepaja.lv
Kristapa Porziņģa apavi.

Iegādāties par lētāku cenu Kanjes Vesta dizainētos apavus faktiski nav iespējams, jo “adidas” tos ražo nelielās partijās, ko izpērk dažu minūšu laikā. Pēc tam jau šīs kedas pieejamas ir tikai par astronomiskām summām.

foto: Vida Press
Pircēji stāv rindā pie veikala Berlīnē, cerot iegādāties Kanye West Adidas Yeezy Boost.

Kanjes Vesta dizaina kedas ir iecienījušas daudzas popkultūras zvaigznes.

Populārie ļaudis staigā Kanjes Vesta dizainētajos "adidas" Yeezy Boost apavos

gallery icon
31

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka Vācijas sporta apģērbu, apavu un aprīkojuma ražotājs "adidas" noslēdzis reklāmas līgumu ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Ņujorkas "Knicks" spēlējošo latvieti Kristapu Porziņģi.

Kristaps Porziņģis uzsāk sadarbību ar "adidas"

Vācijas sporta apģērbu, apavu un aprīkojuma ražotājs "adidas" oficiāli paziņojis par reklāmas līguma noslēgšanu ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā ...

gallery icon
12

Šis līgums noslēgts uz 7 gadiem, un Porziņģim ik gadu ienesīs no trim līdz sešiem miljoniem dolāru (2,7-5,5 miljoniem eiro). Šis kontrakts paredz, ka ar laiku Latvijas basketbolists var tikt pie sava brenda apaviem, turklāt tik ienesīgu līgumu pirms tam nav noslēdzis neviens Eiropas basketbolists.

Kristapa Porziņģa stils: no uzvalkiem līdz džinsiem un beisbola cepurēm

Ārpus basketbola laukuma basketbolists Kristaps Porziņģis redzams gan dažādu krāsu uzvalkos, gan vienkāršos T kreklos, kapučjakās un modīgos saplēstos džinsos. ...

gallery icon
44

Liepājā atklāj jau otro Porziņģa dāvināto basketbola laukumu

gallery icon
54