Jauno dizaineru asprātības
2011. gada 12. maijs, 14:35

Jauno dizaineru asprātības

Jauns.lv

Milānas Starptautiskajā mēbeļu izstādē ik gadu viena halle atvēlēta jaunajiem dizaineriem kā iespēja savus darbus parādīt plašākai publikai. Nereti tieši Salone Satellite ir interesantākā un asprātībām pilnākā vieta visa izstādē. Arī šogad tur bija pamanīšanas vērtas idejas.

Garderobes sols, koncepcija un dizains: Stephan Schulz, Paul Evermann (Vācija)

Perfekts risinājums ērtākai kurpju auklu sasiešanai. No vienas puses, sola apakšējais līmenis padara konstrukciju stabilāku, no otras - piedāvā ērtu platformu kurpju šņoru sasiešanai.

Vāze Wig, dizainere Tania da Cruz (Portugāle)

Ironiski, jautri un svaigi! Wig ir balta keramikas vāze, kas ļauj tās lietotājam eksperimentēt, veidojot burvīgas ziedu frizūras. Sievišķīgas formas, daudzveidīga matu rota - radīta, lai piesaistītu uzmanību.

Sīklietu organizators Chao, dizains: Innovo (Ķīna); Christoph John, Jovana Bogdanovic, Zhang Lei projekta Future Tradition sastāvdaļa

Sīklietu organizators, kas aizvērtā veidā līdzinās koka-papīra piezīmju grāmatiņai. Atvērtā veidā tas demonstrē ķīniešu tradicionālās papīra mākslas atpazīstamās formas. Izmantotais materiāls ir tāds pats, kā tradicionālajiem ķīniešu lietussargiem - koks, rīspapīrs un mazliet līmes. Daudzajās kabatiņās, kas veidojas grāmatiņu atlokot, var noglabāt visas uz galda nepieciešamās sīklietiņas - zīmuļus, pildspalvas, šķēres, lineālus u.c.

Pastaiga.lv / Foto no publicitātes materiāliem