Kafijas desertu var pasniegt ar balto šokolādi vai paštaisītu ogu ķīseli.
Saldēdiens kafijas mīļotājiem! Kafijas krēms
Katrs otrais cilvēks savu rītu sāk, pagatavojot sev kafiju. Īpašajiem kafijas mīļotājiem šis būs lielisks deserts! Palutini sevi un sakārdini citus!
Sastāvdaļas:
0,5 l saldā krējuma
200 g cukura
2 ēd.k. želatīna
2 ēd.k. šķīstošās kafijas
vaniļas cukurs
Gatavošana:
Saputo saldo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru.
Kafiju izšķīdina siltā ūdenī, to pievieno putukrējumam.
Pakāpeniski pievieno uzbriedinātu, izšķīdinātu želatīnu.
Visu izmaisa un lej formā.
Liek ledusskapī uz pāris stundām sastingt.
Pasniedz ar ogu ķīseli (vai balto šokolādi - pēc izvēles)
Recepte: Agita Gabrāne
Agnese Gabrāne, mammamuntetiem.lv/ Foto: All Over Press