foto: Shutterstock
Gatavojies pārmaiņām gan darbā, gan privātajā dzīvē - horoskops visām zodiaka zīmēm no 22.01. līdz 28.01.
Cita pasaule
2024. gada 22. janvāris, 08:52

Gatavojies pārmaiņām gan darbā, gan privātajā dzīvē - horoskops visām zodiaka zīmēm no 22.01. līdz 28.01.

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šonedēļ - no 22. līdz 28. janvārim.

AUNS

Dalies savās pārdomās ar draugu vai cilvēku, kura viedokli cieni. Tā radīsies iespēja atrast izeju no dažādiem dvēseles stāvokļiem un nonākt pie noderīgiem secinājumiem par dzīves vērtībām un savu vietu zem saules. Konfliktsituācijas risini radoši, neturies vienīgi pie saviem uzskatiem, un izturies nopietni pret izvirzītajām pretenzijām. Dialogā ieklausies arī citu viedoklī.

VĒRSIS

Attiecībās problēmas var rasties iesīkstējušu stereotipu dēļ – savu tiesu pārmetumu nāksies uzklausīt. Lai no tiem atbrīvotos, atļaujies brīvāku domas lidojumu, savus nolūkus neslēp un aizmuguriski nevienu neaprunā. Pret apstākļu radītām grūtībām izturies kā pārbaudījumu, kas palīdz novērtēt savu iespēju robežas. Var gadīties, ka atrodas kāds sen pazudis priekšmets.

DVĪŅI

Liela nozīme būs noskaņojumam un pašiedvesmai. Jo atvērtāks būsi pret dažāda veida novitātēm, jo labākus rezultātus sasniegsi. Apkārtējie apskaudīs tavu prasmi izmantot mirkļa radītās iespējas un gūt izdevīgumu jebkurā situācijā. Kamēr veicas, tiecies pierādīt sevi un savas spējas plašākam sabiedrības lokam. Arī tad, ja pienākumi prasa no tevis lielu pašatdevi, nešaubies par iecerēto.

VĒZIS

Ļauj citiem būt situācijas noteicējiem, bet pats vēro situāciju no malas un iejaucies tikai tad, kad pēc tā rodas nepieciešamība. Taču nekrīti otrā galējībā un visu atbildību par nākotnes plāniem nenovel uz citu pleciem. Apkārtējie dos vērtīgus padomus, mīļotais cilvēks būs gādīgs pret tevi, taču neuztver to kā pašu par sevi saprotamu, novērtē otra cilvēka pūles tavā labā.

LAUVA

Veidojot jaunas attiecības, pārlieku neaizraujies, ņem vērā iepriekšējās attiecībās gūto pieredzi. Nepārvērtē sevi. Daudz laika prasīs sabiedriskie pienākumi, darbošanās kādā biedrībā vai interešu grupā. Esi savaldīgs, nosvērts, nemaini attieksmi, tiklīdz rodas kādas grūtības vai nesaprašanās – ar pārdomātu rīcību tiksi tālāk nekā ar minējumiem un pieņēmumiem.

JAUNAVA

Tavas iniciatīvas netiks atstātas bez uzmanības. Izmanto to, lai pakāptos pa karjeras kāpnēm vai nostiprinātu savas pozīcijas biznesā, darbā. Ja rodas vēlēšanās padižoties ar saviem sasniegumiem, dari to, tikai nekrīti galējībās – nekļūsti ārišķīgs, jo tas var sabojāt iespaidu par tevi. Notikumu gaitai kļūstot straujākai, laika pārdomām būs mazāk.

SVARI

Izmanto izdevību un uzlabo situāciju mājās, jo darbs pagaidīs, bet mīļotie ne! Paļaujies uz ģimenes un radinieku palīdzību, pat ja šķiet, ka tā ir nevietā un nelaikā. Izteiktos priekšlikumus pārlieku nekritizē. Esi vērīgs, pirms no kaut kā atsakies, izvērtē iespējamos ieguvumus un zaudējumus. Ja ne viss piedāvājums, tad daļa no tā var izrādīties visai noderīga.

SKORPIONS

Vari apsvērt domu mainīt dzīvesvietu, kārtot mantojuma jautājumus. Esi mērķtiecīgs, zini, ko vēlies panākt, tad nebūs grūti atrast īstos vārdus, lai pārliecinātu par savu ieceru lietderību un iespējami īsā laikā tās īstenot. Lēnprātība un apdomīgums pasargās no problēmām. Tavas pozīcijas nostiprināsies, bažas par nākotni atkāpsies. Pozitīva gaisotne darbā motivēs strādāt ar lielāku atdevi.

STRĒLNIEKS

Sarunu gaitā panāktie risinājumi palīdzēs veiksmīgāk sastrādāties un kopīgiem spēkiem pārvarēt darba gaitā radušos sarežģījumus. Rezultāts būs labāks, ja nedaudz piekāpsies vai vismaz mēģināsi iejusties otra cilvēka ādā. Risinot finansiālus jautājumus, daudz kas būs atkarīgs no tā, vai spēsi būt gana pacietīgs un kā nākas ieklausīties sarunu biedrā.

MEŽĀZIS

Ja nelidināsies pa mākoņiem, bet stingri stāvēsi uz zemes, būs vieglāk plānot darbu secību, paredzēt laika un enerģijas patēriņu, izlemt un rīkoties. Mājās neķildojies, esi iecietīgs un saudzīgs pret tuviniekiem. Veidojot jaunas attiecības, nevadies tikai pēc materiālā izdevīguma principa. Lai izvairītos no nepatīkamiem starpgadījumiem, atturies no pārgalvīgiem pasākumiem.

ŪDENSVĪRS

Ļaujies fantāzijai, iztēlei, pievērsies radošām lietām, esi atvērts negaidītiem priekšlikumiem un nebaidies pamēģināt kaut ko jaunu. Izpaudies radoši, īsteno kādu no saviem slēptajiem sapņiem. Līdz ar katru veiksmīgi spertu soli, noskaņojums uzlabosies, būs vieglāk saprasties pašam ar sevi, atzīt savas kļūdas, aizmirst neveiksmes. Iecietīgi izturies pret citu cilvēku vajadzībām, vājībām.

ZIVIS

Gan lietišķo, gan draudzīgo attiecību uzturēšana nesagādās tik daudz rūpju, cik gaidīji. Ja būsi atvērts dažādībai, nebaidīsies improvizēt, tad atrast kopīgas intereses, sadarboties un uzticēties būs viegli. Saliekot prātus kopā, būs vieglāk tikt galā ar finansiālām grūtībām. Asprātība būs pozitīvu emociju avots brīžos, kad būs jānovērš neapdomīgas rīcības sekas.