foto: instagram/@lynnezekis
73 gadus veca ballīšu un naktsklubu cienītāja atklāj savas "jaunības" noslēpumu
Cita pasaule
2023. gada 19. septembris, 06:27

73 gadus veca ballīšu un naktsklubu cienītāja atklāj savas "jaunības" noslēpumu

Jauns.lv

Pēc Linnas teiktā, viņa dzīvo katru savas dzīves dienu kā pēdējo un to izbauda. Līdzīgi rīkoties viņa iesaka arī vienaudžiem.

Blogere Linna Zēkisa, kura 73 gadu vecumā piekopj aktīvu dzīvesveidu, joprojām lido atpūsties uz Ibicas naktsklubiem, un aicina savas vienaudzes darīt to pašu, raksta "Mirror". Sociālajos tīklos viņa labprāt dalās ar greznas atpūtas kadriem.

Neskatoties uz solīdo vecumu, sieviete dievina ballītes un naktsdzīvi, ar kādu šī sala ir slavena. Turklāt, lai izietu sabiedrībā, viņa izvēlas tērpus, kas pūlī un neona gaismā padara viņu tikpat kā neatšķiramu no jaunām meitenēm.

Linna jau palielījusies abonentiem ar krāšņu villu, kur viņa sēž uz terases blakus efektīvam vīrietim, kuru mirkļbirkā atzīmējusi kā draugu.

Blogere parādījusi vairākus tērpus, kuros pavadīs laiku Spānijā. Tas ir moderns tīkliņveida peldkostīms, ko viņa kombinējusi ar baltiem minisvārkiem ap vidukli, stilīgām biksēm, baltiem sporta apaviem, caurspīdīgu kleitu.

Zēkisa saviem sekotājiem iesaka izdzīvot katru minūti, neko neatliekot uz vēlāku laiku. Vēl vairāk - viņa iesaka nedomāt par ciparu pasē.

"Neļaujiet vecumam jūs apturēt!" saka Linna.

Tēmas