foto: Shutterstock
Pēkšņi pavērsieni dzīvē mudinās meklēt ko jaunu - horoskops visām zodiaka zīmēm no 20.03. līdz 26.03.
Cita pasaule
2023. gada 20. marts, 06:02

Pēkšņi pavērsieni dzīvē mudinās meklēt ko jaunu - horoskops visām zodiaka zīmēm no 20.03. līdz 26.03.

Jauns.lv

Uzzini, kas tev šonedēļ rakstīts zvaigznēs.

AUNS

Pozitīvs pavērsiens naudas lietās atgriezīs optimismu, parādīsies lielāka rīcības brīvība. Tava negaidīti elastīgā nostāja aktuālu jautājumu risināšanā izbrīnīs apkārtējos. Iemeslus labam garastāvoklim īpaši meklēt nevajadzēs – tas radīsies pats no sevis, jo viss izdosies, piepildīsies. Īstenojot radošas, novatoriskas idejas, palīdzēs ticība veiksmei.

VĒRSIS

Neslēp emocijas, centies atstāt par sevi atklāta un pretimnākoša cilvēka iespaidu – tas atvieglos saprašanos un palīdzēs iegūt jaunus draugus. Apkārtējie novērtēs tavu personisko pievilcību un pozitīvo attieksmi, labprāt dalīsies ar tevi savās pārdomās. Labs laiks, lai dotos uz ārzemēm, ceļotu, mācītos. Nezaudē laiku – sāc īstenot savus plānus.

DVĪŅI

Ja tevi neapmierina esošā situācija, domā, ko darīt, lai to mainītu. Par nākotnes plāniem priekšlaikus nerunā, paturi savas ieceres slepenībā. Vislabākās domas un idejas radīsies vienatnē. Ticis skaidrībā ar savām vēlmēm un izredzēm, viegli pārvarēsi šķēršļus, kas traucēja uzsākt nopietnu plānu īstenošanu. Palīdzēs arī tas, ka tevi vairāk interesēs garīgais, nevis mantiskais guvums.

VĒZIS

Koncentrē uzmanību uz procesiem un notikumiem, kas sniedz pozitīvas emocijas. Neturi ļaunu prātu, ja kāds tevi negribot aizvainojis vai pievīlis. Izvērtē iespējas uzsākt savu biznesu vai paplašināt to, kas jau iesākts. Radošu noskaņu veicinās ne tikai laba darba atmosfēra, bet arī jauni kontakti un iespēja komunicēt ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem.

LAUVA

Tiecies pēc izaugsmes, mērķē uz augstāku amatu. Ja sevi labi parādīsi, izredzes pakāpties pa karjeras kāpnēm ievērojami palielināsies. Vēlāk kāda notikuma iespaidā krasi var mainīties tavs skatījums uz dzīvi un savu vietu tajā. Uztver visu mierīgi, turies pie pārliecības, ka viss, kas notiek, ir uz labu. Gandarījumu sagādās iespēja kaut ko izdarīt citu labā.

JAUNAVA

Ja mācēsi sevi pareizi noskaņot, neļausies satraukumam un nedrošības sajūtai, pārsvarā viss izdosies, kā iecerēts. Mājās tiecies pēc saskaņas, izvairies no neauglīgiem strīdiem. Brīžos, kad rodas domstarpības, saglabā filozofisku mieru, un tu izpelnīsies līdzcilvēku simpātijas. Iepriecini mīļoto cilvēku, un viņa prieks darīs laimīgu arī tevi.

SVARI

Svarīgus lēmumus pieņem patstāvīgi, neļauj apkārt valdošajiem stereotipiem tevi ietekmēt. Aizrautība un izlēmība pavērs ceļu pozitīvām pārmaiņām. Turpmāk veidosies labvēlīgi apstākļi jaunu lietišķo sakaru veidošanai un esošo nostiprināšanai. Darot praktisku darbu, nāks prātā arvien jauni uzlabojumi. Tos ieviešot, darbs ritēs raitāk un būs lielāka atdeve.

SKORPIONS

Racionāla pieeja un izlēmīga rīcība palīdzēs tikt galā ar sarežģītām situācijām gan darbā, gan privātajā dzīvē. Centies pēc iespējas apdomīgāk saplānot savas aktivitātes. Ja pieliksi pietiekami daudz pūļu un neatlaidības, tev viss izdosies. Pateicoties panākumiem, iemantosi līdzgaitnieku atzinību, pie tevis vērsīsies pēc padoma. Mudini cilvēkus būt drosmīgākiem, izlēmīgākiem.

STRĒLNIEKS

Aizmirsti par sīkām nesaskaņām, esi atvērts jaunai pieredzei un idejām. Necenties par katru cenu aizstāvēt savu taisnību, labāk atzīsti, ka esi kļūdījies, un neieslīgsti bezjēdzīgos strīdos. Raugies uz notikumiem optimistiski. Domā, kā vairot labklājību, izmantojot dotās iespējas. Esi prasīgs pret sevi, iesākto noved līdz galam, jo tikai tad būs skaidri redzami tavi ieguvumi.

MEŽĀZIS

Nenoslēdzies sevī, nepaliec viens ar savām domām un pārdzīvojumiem. Apkārtējiem būs grūti tev palīdzēt, ja nerunāsi par to, kas tevi satrauc. Izkratot sirdi, būs vieglāk iegūt emocionālu atbalstu. Liela lomā šajā ziņā var izrādīties kādam no radiniekiem. Vēlāk negaidīti pavērsieni personiskajā dzīvē mudinās aktīvāk meklēt nepieciešamo informāciju, veidot jaunas attiecības.

ŪDENSVĪRS

Vilšanos var sagādāt kāds no sadarbības partneriem. Tas nenozīmē, ka tev vajadzētu atbildēt ar līdzīgu rīcību. Esi apdomīgs, radušās problēmas risini konstruktīvi – parādi, ka tu spēj gan vienoties un piekāpties, gan arī uzstāt, ja vajag. Laba saskaņa ar apkārtējiem ļaus daudz vienkāršāk īstenot iecerēto. Arī ģimenes dzīve būs patīkamāka, ja atradīsi kopīgu valodu ar tuviniekiem.

ZIVIS

Rūpīgi veic uzticētos darbus, neatliec neko uz vēlāku laiku. Prasme pareizi izmantot mūsdienīgus informācijas ieguves veidus ievērojami atvieglos darbu. Rīkojies patstāvīgi, pēc iespējas mazāk kaut ko gaidi no citiem. Tas, vai gūsi panākumus, būs atkarīgs no tevis paša un vēlmes aktīvi darboties. Daļu brīvā laika velti sabiedriskām aktivitātēm, dažādu pasākumu apmeklējumiem.