Jaunā "Amouage" smaržu kolekcija "Escape"
Dzīvesstils
2023. gada 14. marts, 07:00

Jaunā "Amouage" smaržu kolekcija "Escape"

Reklāmas projekts

Omāna, Masirah sala. Acīm paveras skats uz sāļu pludmali un pārpasaulīgi skaistu, saulē un karstumā virmojošu ainavu. Masirah sala ir vieta, kur dodas, lai atrastu sevi. Tā ir vieta, kur ielūkoties sevī un pieņemt liktenīgus lēmumus. Omānas Sultanāta karaliskā smaržu nama Amouage kolekcija Escape ir cikla Odyssey trešā daļa, kas stāsta par garīgo ceļojumu savas dvēseles dzīlēs. Visas četras kolekcijas smaržas ir pasaules slavenāko parfimērijas meistaru interpretācija par vīraka tēmu, jo tieši vīraks Omānā tiek uzskatīts par karalisku dāvanu un tiek plaši izmantots reliģiskajās ceremonijās un garīgajos rituālos.

Lineage

Amouage Lineage

Parfimēres Karīnes Vinšonas-Špēneres (Karine Vinchon-Spehner) radītas Lineage ir ceļojuma sākums, kas rosina zinātkāri un alkas pēc piedzīvojumiem ar svaigām ingvera, Sičuaņas piparu un safrāna notīm, ko pavada bosvēlijas sveķu un mirres esences.

Search

Amouage Search

Search ir Aleksisa Gružona (Alexis Grugeon) darbs, kas veltīts drosmei un enerģijas uzliesmojumam, ko izjūtat, uzdrošinoties spert pirmo soli. Koksnes un citrusu kompozīciju izceļ augšējās citrona, laima un mandarīna notis, piparu un Hojari vīraka sirds notis, kā arī vetivērijas un gvajaka koka pamatnotis.

Guidance

Amouage Guidance

Guidance un Purpose radījis Kventins Bišs (Quentin Bisch) – viens no talantīgākajiem parfimēriem pasaulē, kurš ļoti izsmalcināti atklāj sarežģītas tēmas.

Guidance parāda dvēseles triumfa brīdi, kad pieredze kļūst par viedumu. Kompozīcijā jasmīna, osmanta un rožu ziedi sastopas ar sandalkoka, akigala koka, kalnrozītes un ambras notīm.

Purpose

Amouage Purpose

Kolekciju noslēdz Purpose – absolūts Austrumu parfimērijas triumfs, kas simbolizē dvēseles pamošanos un satikšanos ar savu aicinājumu. Smaržu stāsts sākas ar bergamotes, rozā piparu un vīraka notīm, to turpina klasiska roze, papiruss un vetivērija. Reibinošā Purpose pamatnots – apburošs safrāns, Mystikal molekula, zamšāda un akigala koksne.

Jauno Amouage smaržu kolekciju Escape meklējiet Crème de la Crème veikalos.

Raksts tapis sadarbībā ar Crème de la Crème.

Tēmas