foto: Shutterstock
Būs jaunumi, taču uztver tos mierīgi - horoskops visām zodiaka zīmēm no 6.03. līdz 12.03.
Cita pasaule
2023. gada 6. marts, 06:05

Būs jaunumi, taču uztver tos mierīgi - horoskops visām zodiaka zīmēm no 6.03. līdz 12.03.

Jauns.lv

Uzzini, kas tevi sagaida šonedēļ.

AUNS

Uzdrošinies izcelt savu individualitāti, akcentēt sev piemītošo vienreizību, neatkārtojamību. Domā vērienīgi, nebaidies riskēt. Ja to nedarīsi, šampanieti dzers citi. Vēlāk nenovērtē par zemu savus pretiniekus. Rūpīgi gatavojies, ja paredzēta uzstāšanās publikas priekšā vai lietišķa saruna. Neesi paviršs vārdu izvēlē, bruņojies ar spēcīgiem argumentiem, lieki nerunā.

VĒRSIS

Turies pie pārliecības, ka vienmēr iespējams panākt izlīgumu, ja vien ir vēlēšanās. Tava pozitīvā nostāja mudinās arī citiem būt atvērtākiem, pretimnākošākiem. Ja netiec vaļā no kādas uzmācīgas domas un blakus nav neviena, kam to uzticēt, atrodi nodarbi, kas palīdz atslābināties. Kaut ko sakārto, pārkārto, atbrīvojies no nederīgām mantām.

DVĪŅI

Tiecies pēc ideāliem, taču nekrīti galējībās, nezaudē saikni ar realitāti. Ja kāds piedāvā izklaidēties, piekrīti. Ja rodas iespēja iegūt jaunus draugus – izmanto to. Vēlāk notikumu gaita vairs nebūs tev tik labvēlīga. Tu plānosi vienu, bet notiks citādi. Lai atvieglotu savu dzīvi, mazāk kaut ko apsoli citiem, vairāk domā par to, kā izpildīt paša solīto.

VĒZIS

Lai cik kaitinoša brīžiem liktos priekšniecības rīcība, centies būt uzdevumu augstumos. Uzņemies atbildību par savu rīcību un pierādi, uz ko patiesībā esi spējīgs. Ja neizdodas rast kopīgu valdu ar augstākstāvošajiem, bez cīņas nepadodies. Tavā rīcībā būs pietiekami daudz līdzekļu, lai, nesabojājot reputāciju, varētu atļauties īstenot iecerēto tā, kā uzskati par pareizu.

LAUVA

Lietišķus aizrādījumus neuztver pārlieku personīgi. Lai par rājieniem uztraucas tie, kas nav pietiekami godīgi pildījuši uzticētos pienākumus. Lielāku uzmanību velti aktivitātēm, kas veicina tavu izaugsmi, palīdz labāk izprast dzīvi un cilvēkus. Brīvdienās tālu prom no mājām nedodies, teoriju praksē nepārbaudi. Dalies domās un iespaidos ar tiem, kas ir tev blakus.

 

JAUNAVA

Nonākot svarīgas izvēles priekšā, priekšroku dod pieredzei, gadu gaitā gūtām atziņām un garīgām vērtībām. Vislabākās domas un idejas raisīsies vienatnē. Izvērtējot visus par un pret, nebūs grūti saprast, kas tev ir nepieciešams, bet bez kā itin labi vari iztikt. Pieaugs vēlme pēc pārmaiņām. Ja arī radīsies kādi sarežģījumi, tev pietiks spēka un apņēmības ar tiem tikt galā.

SVARI

Apgrozoties dažādos izklaides un kultūras pasākumos, var atjaunoties sena draudzība vai uzlaboties esošās attiecības ar tuviem cilvēkiem, domubiedriem. Mācēsi pierunāt un piesaistīt savām aktivitātēm jaunus sabiedrotos, ap tevi valdīs draudzīga atmosfēra. Mazāk saskanīgas būs attiecības ar laulāto draugu – viņa diktētie noteikumi tev nebūs pieņemami.

SKORPIONS

Ja uzskati, ka daudz strādā un maz saņem, apņemies kaut ko darīt lietas labā. Izsaki pretenzijas, taču no ultimatīviem paziņojumiem un kardināliem soļiem atturies, nesteidzies meklēt laimi citur. Ja būsi bijis apzinīgs, pašaizliedzīgs, tas tiks novērtēts, tavi ierosinājumi sasniegs dzirdīgas ausis. Problēmas ar tehniku liks saprast, ka laiks to vai nu labot, vai nomainīt pret jaunu.

STRĒLNIEKS

Tavā galvā var dzimt perspektīvas idejas, kuras būs vērts nodot plašākai apspriešanai. Lai iegūtu vajadzīgo atbalstu, nekļūsti uzbāzīgs, daudz vairāk panāksi ar intelektu un radošu iedvesmu. Viegli apgūsi jaunas zināšanas, būsi radošs un izdomas bagāts. Tas lieti noderēs sabiedriskajā dzīvē, taču naudas lietās pārlieku brīvs domas lidojums var pamudināt uz aplamu rīcību.

MEŽĀZIS

Ja jūties noguris un pietrūkst iedvesmas turpināt iesākto, atslēdzies no visām rūpēm un nesteidzoties nododies sev tīkamām lietām. Vairāk laika pavadi svaigā gaisā. Piemērots brīdis, lai pabūtu kopā ar ģimeni un atgūtu iekavēto. Brīvdienas būs izdevušās, ja nediktēsi savus noteikumus, bet rīkosies saskaņā ar kopīgām interesēm un plāniem.

ŪDENSVĪRS

Tuvākajās dienās vari pievērsties praktiskām lietām, risināt ar transportu, tirdzniecību saistītus jautājumus. Tikai lielajā steigā un aizņemtībā neaizmirsti veltīt uzmanību saviem mīļajiem, vairāk laika pavadi savstarpējās sarunās. Vēlāk daudz ko izšķirs spēja pielāgoties apstākļiem un gatavība uzklausīt autoritatīvu cilvēku viedokli. Centies būt piezemētāks un piekāpīgāks, īpaši, ja esi pieļāvis kādu kļūdu.

ZIVIS

Nopietnu lēmumu pieņemšanu atvieglos tas, ka skaidri un gaiši zināsi, ko vēlies un kā to sasniegt. Esi gatavs mesties iekšā darbos un pierādīt, uz ko patiesībā esi spējīgs. Neko nedari pa roku galam, ievēro pēc iespējas lielāku precizitāti, seko līdzi sava darba kvalitātei. Neraugoties uz apkārt valdošo noskaņojumu, darba lietās saglabā vēsu prātu un nosvērtību.