Olgas un Kaspara Kambalu pirmskāzu fotosesija

Olgas un Kaspara Kambalu ugunīgā pirmskāzu fotosesija.

gallery icon
Attiecības
2022. gada 27. oktobris, 10:45

FOTO: Olgas un Kaspara Kambalu ugunīgā pirmskāzu fotosesija

Jauns.lv

Krāšņais pašmāju slavenību pārītis Olga un Kaspars Kambalas nolēmuši laulības ostā iestūrēt vēlreiz, sarīkojot košu ballīti tuvāko draugu lokā. Kambalas gredzenus mija pirms gada kovidlaikā, kad vērienīgas svinības nebija iespējamas, tāpēc laulību ceremonija notika intīmā divvientulībā.

Nu pāris ir gatavs kāzu dunu uz savas ādas izdzīvot vēlreiz – turklāt labākajās precību tradīcijās.

Gan ar pirmskāzu fotosesiju, gan vecpuišu ballīti, kas gan šoreiz tiek tikai Kasparam. Olgai līdzīgas ballītes nav - viņas draudzenes par šādu tusiņu nav padomājušas.

Plašu rezonansi raisījis Kaspara paziņojums, ka arī šajās kāzās viņš pie altāra dosies īpaši darinātā treniņtērpā, kas, kā izskatās, līdz pat ceremonijai tiek turēts slepenībā. Tāpat kā Olgas izvēlētā kāzu kleita, par kuru daiļava jau jūsmojusi iepriekš, atklājot, ka šoreiz priekšroku dos nevis efektīgam mini, bet gan kuplai “princešu” kleitai.

Tāpēc ugunīgajā pirmskāzu fotosesijā Olga pozē savā “pērnajā” kāzu kleitā un elegantā plīvurā, bet Kaspars, par pārsteigumu faniem, izvēlējies uzvalku – tiesa, bez krekla, tikai ar žaketi, visu skatam atsedzot savu torsu.

31. oktobrī un 1. novembrī kanālā "STV Pirmā!" skaties īpašo "Slavenības. Bez filtra"speciālizlaidumu no Kambalu pāra kāzām.

Olgas Kambalas erotiskā fotosesija

Sportista Kaspara Kambalas sievas fitnesa entuziastes Olgas Kambalas erotiskā fotosesija.

gallery icon

Kaspars un Olga Kambalas - viens no spilgtākajiem Latvijas pāriem

gallery icon