foto: Kam Murali / SWNS
Konkursā "Mis Anglija" pirmo reizi vēsturē piedalās skaistule bez kosmētikas. FOTO
20 gadu vecā Melisa Raufa
Skaistums
2022. gada 28. augusts, 17:59

Konkursā "Mis Anglija" pirmo reizi vēsturē piedalās skaistule bez kosmētikas. FOTO

Jauns.lv

Skaistumkonkursa "Mis Anglija" finālā pirmo reizi konkursa teju gadsimtu ilgajā vēsturē piedalīsies dabīgā skaistuma piekritēja - sieviete, kura konkursa laikā sevis reprezentēšanai neizmantos ne kripatiņas grima.

20 gadu vecā koledžas studente no Londas Melisa Raufa pirmdien sacentās konkursa pusfinālā, iekļūstot finālā ar sava dabīgā skaistuma palīdzību.

Šī gada oktobrī jaunā sieviete sacentīsies par "Mis Anglija" skaistumkaralienes titulu finālā.

Konkursa "Mis Anglija" finālā sacentīsies skaistule bez kosmētikas

Skaistumkonkursa "Mis Anglija" finālā pirmo reizi konkursa teju gadsimtu ilgajā vēsturē piedalīsies dabīgā skaistuma piekritēja - sieviete, kura konkursa laikā ...

gallery icon

"Tas man nozīmē daudz, jo es jūtu, ka daudzas dažāda vecuma sievietes lieto kosmētiku, jo jūtas spiestas to darīt," intervijā Lielbritānijas laikrakstam "The Independent" sacīja Raufa.

"Ja cilvēks jūtas laimīgs savā ādā, mums nevajadzētu likt aizsegt savu seju ar grimu. Mūsu trūkumi padara mūs par to, kas mēs esam, un tas padara katru cilvēku unikālu," viņa piebilda.

Raufa pastāstīja, ka, lai gan arī pati sākusi lietot kosmētiku jau agrā vecumā, viņa nolēmusi lauzt konkursa tradīcijas. 

"Es nekad neesmu jutusi, ka atbilstu skaistuma standartiem. Nesen es pieņēmu to, ka esmu skaista savā ādā, un tāpēc nolēmu sacensties bez grima," viņa skaidroja intervijā.

Zināms, ka vienā no atlases kārtām "Mis Anglija" titula pretendentēm ir jāiesniedz dabīga fotogrāfija, jo, kā norāda konkursa organizatori, lielākā daļa sieviešu iesniedzot ļoti rediģētus attēlus ar košu grimu, bet organizatori vēlas redzēt "īsto cilvēku", kas slēpjas aiz kosmētikas kārtas. 

Raufa arī oktobrī gaidāmajā finālā plāno piedalīties bez kosmētikas.