foto: Shutterstock
Laiks vienlīdz veiksmīgs gan darbam, gan atpūtai - horoskops visām zodiaka zīmēm no 15.08. līdz 21.08.
Cita pasaule
2022. gada 15. augusts, 07:55

Laiks vienlīdz veiksmīgs gan darbam, gan atpūtai - horoskops visām zodiaka zīmēm no 15.08. līdz 21.08.

Jauns.lv

Uzzini, kas tev šajā nedēļā rakstīts zvaigznēs.

AUNS

Nemeklē piedzīvojumus, nepaļaujies uz veiksmi, rīkojies atbildīgi. Liela nozīme būs pārliecībai – tā palīdzēs iet līdz galam arī tad, kad šķitīs, ka spēki jau galā. Veiksmīgi būs dažādi iekšēju pārvērtību un garīgā līdzsvara atgūšanas pasākumi. Uz neparastu rīcību var pamudināt bērni. Viņi palīdzēs atmest nopietnību un paraudzīties uz dzīvi ar rotaļīgu vieglumu.

VĒRSIS

Labāk būs, ja nerīkosies viens, bet iesaistīsi aktivitātēs arī citus. Draugi viegli uztvers tavas idejas un palīdzēs tās īstenot. No visiem kontaktiem gūsi sev ko noderīgu, pamācošu. Līdz sestdienai var rasties neparastas idejas, kas saistītas ar mājām, tās iekārtošanu un dzīves apstākļu uzlabošanu, taču plānus var izjaukt domstarpības ar dzīvesdraugu.

DVĪŅI

Dzīvo ar domu par rītdienu, jo kontekstā ar nākotnes plāniem dienas kārtībā esošās problēmas neliksies tik sarežģītas un neatrisināmas. Ja skaidri zināsi mērķi, plānosi savu rīcību un daudz strādāsi, rezultāti būs. Nemēģini visu paveikt tikai saviem spēkiem, vērsies pēc padoma un palīdzības. Konsultējoties ar zinošiem cilvēkiem, būs vieglāk izvairīties no nelietderīgas rosīšanās.

VĒZIS

Vienlīdz veiksmīgs šis laiks būs gan atpūtai, gan darbam. Ja alksti piedzīvojumu, dodies ceļojumā, laivu braucienā pa upi vai kruīza ceļojumā ar kuģi. Negaidīti veiksmīgs var izvērsties arī nejaušs piedāvājums uz laiku pastrādāt augstākā amatā. Galvenais – esi radošs, meklē citādu pieeju, nebaidies eksperimentēt, taču mēra sajūtu nezaudē.

LAUVA

Risini ar dzimtas īpašumu un tradīcijām saistītus jautājumus. Pateicoties konstruktīviem priekšlikumiem, būs vieglāk izdarīt izvēli un veltīt uzmanību aktuālākajām lietām. Vai arī apgūsti kaut ko neparastu, kas akcentē tavu individualitāti un dod iespēju atšķirties no apkārtējiem. Tikai neesi patmīlīgs, nedusmojies, ja kāds norāda uz tavām vājībām vai trūkumiem.

 JAUNAVA

Aplamu izvēli var veicināt lišķīgi cilvēki. Ilgstoši klausoties viņu glaimos, nespēsi sevi objektīvi novērtēt. Vēlāk iespējama kāda zīmīga tikšanās, kas ievirzīs notikumus labvēlīgākā gultnē. Pār tevi var nākt apskaidrība, būs vieglāk pieņemt lēmumus un ieviest pārmaiņas. Tomēr dziļi sirdī būsi ar sevi neapmierināts, prātu nodarbinās dzīves jēgas meklējumi.

SVARI

Risinot ar naudu un labklājību saistītus jautājumus, esi mērķtiecīgs, taču izvairies būt uzstājīgs. Aizstāvot savas intereses, neaizmirsti par smalkākām, diplomātiskākām metodēm. Netiecies pēc greznības – nauda vai dārgi priekšmeti nenodrošinās nepieciešamo laimes izjūtu. Uzņemies tikai tādas saistības un solījumus, kurus spēj pildīt.

SKORPIONS

Lielus plānus neieceri, jo, tos īstenojot, vari kļūt pārlieku prasīgs un bargs. Tiecies pēc maiguma un mīlestības, ambiciozas ieceres aizstāj ar radošām aktivitātēm. Vairāk uzticies jūtām, nevis prātam. Ja arī darbā viss nenorit, kā vēlies, saglabā mieru. Centies uzturēt labas attiecības ar priekšniekiem, pārvari vēlmi izskaidroties. Parādi sevi darbā, nevis strīdos.

STRĒLNIEKS

Esi skolnieks un klausītājs, mazāk citu pamācītājs. Tikai paliekot vienatnē, spēsi tikt skaidrībā ar saviem nodomiem un attīstīt radošas idejas. Kāda nodarbe var kļūt par tavu vaļasprieku un neatņemamu dzīves sastāvdaļu. Atzīstot to, sāksi citādi raudzīties uz cilvēkiem, kam ir kāda aizraušanās un kurus līdz šim uzskatīji par nedaudz dīvainiem.

MEŽĀZIS

Centies uzturēties tur, kur notiek kaut kas svarīgs, pulcējas daudz cilvēku un iespējams veidot jaunus kontaktus. Lieliski uztversi un izplatīsi tālāk jaunas idejas. Līdz piektdienai vari aizsākt procesus, kam nepieciešama uzdrīkstēšanās un drosme. Vēlāk kaut arī prāts būs grandiozu plānu pilns, reti kad būsi gatavs rīkoties saskaņā ar tiem.

ŪDENSVĪRS

Svarīgās lietās nepaļaujies uz mutisku vienošanos. Citu cilvēku neizdarība vai paviršība var negatīvi atsaukties uz taviem nākotnes plāniem. Rīkojies patstāvīgi, īpaši biznesā, nejauc personiskās attiecības ar lietišķajām. Uzņemoties jaunus pienākumus vai stājoties jaunā amatā, uzreiz noskaidro visu, kas saistīts ar pienākumiem un samaksu, – vēlāk tam neatliks laika.

ZIVIS

Darbu var apgrūtināt pārlieka kavēšanās pie sīkumiem, tāpēc mācies atšķirt svarīgo no mazsvarīgā. Domā, meklē kopsakarības – tas palīdzēs atrast atbildes uz jautājumiem, kas tevi nomāc. Vēlāk virzību uz priekšu var traucēt iesīkstējuši paradumi. Nebūs viegli mainīt savus priekšstatus, taču viss, uz ko izdosies palūkoties mazliet citādi, ļaus optimistiskāk raudzīties nākotnē.

Tēmas