Dekoratīvās kosmētikas tendences, kas dominēs 2022. gada vasarā.
Skaistums
2022. gada 20. jūnijs, 19:00

Dekoratīvās kosmētikas tendences, kas dominēs 2022. gada vasarā.

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Lieliskas ziņas visiem, kuri mīl vasaru: siltās dienas tuvojas un tās piedāvā tonnām jautrības jaunajās 2022. gada vasaras grima tendencēs, kas mudinās Tevi gaidīt karstuma vilni.

Jā, nost ar acu ēnām vēsos toņos vai lūpu krāsu tumšos ziemas toņos — šīs vasaras vibrācija ir pasteļtoņi, spilgts neons un samtaini izgaismoti vaigu kauli. 

Retušēts acu kontūrzīmulis

Vēlies dūmakainas acis, bet negribi noņemties ar melno acu ēnu sapludināšanu? Izmēģini acu kontūrzīmuli šai vasarai, ar kuru dūmakainās acis var izveidot daudz vienkāršāk, jo nepabeigtība ir tēla daļa. Tev vajadzēs parasto melno acu kontūrzīmuli un īsu, biezu acu ēnu birstīti, lai sapludinātu un mīkstinātu tikko uzvilktās līnijas.

Vasarīgi pasteļi acu ēnās 

Kas var būt labāks par maigiem pasteļtoņiem? Vari sākt tos lietot vasaras sākumā (vai kad vien vēlies) un turpināt visu vasaru. Kombinē savas acu ēnas pasteļtoņos ar neitrālu lūpukrāsu  un caurspīdīgu uzacu vasku vai citiem uzacu produktiem, ļaujot krāsai izcelties.

Zeltainā vasara

Bobbi Browm Metallic Eye Shadow (Metāliskas acu ēnas)

Acu ēnas ar raksturu

Krāsainas acu ēnas ir aktuālas jau labu laiku, bet šovasar gatavojies to renesansei. Spilgtas acu ēnas atgriežas. Šovasar galvenais ir izgaismotas acu kontūrlīnijas un koši, vasarīgi plakstiņi. Tas ir jautrs tēls, kuru var izmēģināt vasaras naktīs un viegli pieskaņot sev un savam stilam.

Krāsains acu kontūrzīmulis

Ja spilgtas acu ēnas patiešām nav tavējās, bet joprojām vēlies jautrību,izvēlies krāsainu acu kontūrzīmuli, ko klāj gar apakšējām vai augšējām skropstām. Tas var šķist ne visai viegli, bet pietiek tikai ar vienu kustību, lai piešķirtu tēlam milzum daudz personības.

Plūstošs acu kontūrzīmulis

Šīs vasaras grima tendenci var nākties dažas reizes izmēģināt, lai to apgūtu (patiesībā tā ir nedaudz sarežģītāka winged jeb uzliektā acu kontūrzīmuļa versija), bet tas ir tā vērts. Vienkārši ņem šķidro acu kontūrzīmuli ar filca uzgali vai marķieri, lai līnijas varētu novilkt vieglāk un tīrāk.

Samtaina āda

Kāds gan ir labākais laiks samtainai ādai, ja ne karstākie šīs vasaras mēneši? Vari kombinēt šo tendenci ar grimu visai sejai vai vienkārši izvēlēties maiga valdzinājuma tēlu. Klāj šķidro vai balzama konsistences izgaismotāju pāri augstākajām sejas daļām (vaigu kauli, degungals, lūpu izliekums, atslēgas kauli un pleci) pilnīgam mirdzumam.

Koraļļu sarkanas lūpas

Spilgtas lūpas ir grima tendence visu gadu, bet vari pievienot vasarīgu vibrāciju savam sarkano lūpu tēlam, aizstājot vēsākus sarkanos toņus (piemēram, burgundieša un tumši sarkanos) ar siltākiem, piemēram, koraļļu toņiem.

Grims bez grima

Vasarā, īpaši karstajās dienās, mums patīk dabisks, gandrīz nemanāms grims, jo ir tik nepatīkami, ja kosmētika sāk izplūst. Grims bez grima ir lielisks veids, kā vasarā joprojām izskatīties skaisti un svaigi visu dienu. Vari izveidot šo tēlu, izmantojot vieglu ādu tonējošu līdzekli, ādas mirdzumu palielinošu saules aizsargkrēmu un skropstu tušu, kas padara skropstas garas un kuplas.

Bobbi Brown Highlighting Powder (Izgaismojošs pūderis)

ONE.TWO.FREE! Creamy Highlighting Balm (Izgaismojošs krēms sejai)

Izteiksmīgs vaigu sārtums

Šīs vasaras vibrācija noteikti paredz vaigu sārtuma devu. Tiešām priecājamies par vaigu sārtuma atgriešanos mūsu grima rutīnā, īpaši, lietojot krēmveidīgos un šķidros vaigu sārtumus. Krēmveidīgā vaigu sārtuma pieskāriens ļaus Tev izskatīties, it kā Tu būtu pavadījusi dienu saulē, nekaitējot savai ādai.

Padoms: vasarā izvēlies krēmveidīgu vaigu sārtumu, nevis pūderi. Krēmveidīgais vaigu sārtums noteikti turēsies ilgāk un neizplūdīs svelmē.

Iedvesmojies pavadīt vasaru krāsaini, spilgti un bez ierobežojumiem, jo grims ir mākslas izpausme. Esi drosmīga katru dienu!

Isadora Nature Enhanced Cream Blush (Krēmveida vaigu sārtums)

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv.