foto: Shutterstock
Šonedēļ tiksi uz zaļa zara - horoskops visām zodiaka zīmēm no 30.05. līdz 5.06.
Cita pasaule
2022. gada 30. maijs, 05:04

Šonedēļ tiksi uz zaļa zara - horoskops visām zodiaka zīmēm no 30.05. līdz 5.06.

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šonedēļ.

AUNS

Šonedēļ nereāli plāni nebūs jūsu stihija - nepārvērtējiet savas iespējas, neplānojiet darbus, kas nav pa spēkam. Reāls skats uz dzīvi pasargās no vilšanās un slikta garastāvokļa. Rūpīgi sekojiet, kur paliek jūsu nauda, nedēļas nogalē nezaudējiet galvu vilinoša piedāvājuma dēļ.

VĒRSIS

Iespējams, būsiet pašpietiekami un paļausieties tikai uz sevi, darīsiet vienīgi to, kas patīk pašiem, pat ja citiem tas šķitīs nepieņemami. Nedēļas sākumā var rasties nesaskaņas ar priekšniecību, bet nedēļas otrajā pusē domstarpības ar apkārtējiem var kļūt par ikdienu. Emocijas neslēpsiet, kritiskas piezīmes pie sevis neturēsiet.

DVĪŅI

Cerību uz materiālo palīdzību no ārzemēs dzīvojošiem radiniekiem vai draugiem atmetiet, šī nebūs tā nedēļa, kad kāds slepus mēģinās jūs atbalstīt. Ja gribat saglabāt optimismu, šonedēļ nodarbojieties ar interesanto un sirdij tīkamo — tas palīdzēs izvairīties no grūtsirdīgām pārdomām par zudušām cerībām un dzīves jēgu.

VĒZIS

Aizspriedumi pret netradicionālām lietām nedēļas sākumā, iespējams, traucēs pieņemt piedāvājumu, kas varētu labvēlīgi ietekmēt jūsu stāvokli sabiedrībā. Ja līdz nedēļas vidum nebūsiet atraduši izeju no sarežģītas situācijas pašu spēkiem, nedēļas nogalē apstākļi piespiedīs rīkoties, bet tad izvēles iespēju vairs nebūs daudz.

LAUVA

Attiecībās ar līdzcilvēkiem šonedēļ var būt negaidīti pavērsieni: tie, kas līdz šim jūs atbalstīja, var kļūt par pretiniekiem, bet kritizētāji un pēlēji — par labiem draugiem. Nedēļas otrajā pusē neļaujieties mānīgajai sajūtai, ka izdosies tas, ko nav varējuši izdarīt citi. Neiedomājieties, ka, risinot personīgās problēmas, drīkstat izmantot savu dienesta stāvokli.

JAUNAVA

Šonedēļ varat iekļūt pamatīgā notikumu kaleidoskopā, kas neļaus ne mirkli atslābināties. Grozieties, kā gribat — visam būs jāizseko līdzi, ar visu būs jātiek galā. Pretrunīgas jūtas neļaus nostāties viena vai otra cilvēka pusē; nebūs viegli izšķirties starp mīlestību un pienākumu. Nedēļas nogalē apvaldiet impulsivitāti. Pirms rīkojaties, padomājiet par sekām.

SVARI

Šī nedēļa var sākties ar negaidītiem notikumiem un situāciju pavērsieniem — viens pārgalvīgs solis var radīt neprognozējamas sekas. Tas nenozīmē, ka jāsēž klēpī saliktām rokām, ir tikai jārīkojas pārdomāti, bez steigas. Protams, situācijā, kad darbs dzen darbu, atrast brīdi pārdomām būs grūti. Īpaši saspringta šajā ziņā var būt nedēļas nogale.

SKORPIONS

Tas, ka dažkārt jums izrādījusies taisnība, vēl nedod tiesības vīzdegunīgi demonstrēt apkārtējiem savu pārākumu. Tāda rīcība nedēļas sākumā izpelnīsies tikai nosodījumu, bet tuvinieki to var uztvert pat kā apvainojumu. Nedēļas nogalē izvairieties piesaistīt apkārtējo uzmanību — komplimentu vietā dzirdēsiet kritiku.

STRĒLNIEKS

Šī var izvērsties par lietišķo tikšanos nedēļu. Lielākā daļa no aizsāktajām pārrunām līdz galam tomēr netiks; rezultātu nebūs, tāpēc plānotās aktivitātes būtiski uz priekšu nevirzīsies. Iespējams, viss notiks pārāk pēkšņi, lai situāciju varētu izmantot savā labā. Nedēļas otrajā pusē neparedzēti šķēršļi var rasties, risinot sadzīviskas problēmas.

MEŽĀZIS

Jūtas šonedēļ var uzbangot ar nevaldāmu spēku; mīlestības dēļ varat pilnīgi pazaudēt galvu un nonākt nevēlamā atkarībā. Pirms pilnībā pakārtojat savu dzīvi kaislībām un iegribām, padomājiet, kādas var būt sekas. Ja vēlaties pasargāt sevi no smeldzīgiem pārdzīvojumiem, pilnībā atdodieties darbam un sabiedriskajai dzīvei.

ŪDENSVĪRS

Ja arī jums izdosies atrast asprātīgus problēmu risinājumus, tad straujā un impulsīvā rīcība, ar kādu šonedēļ centīsieties īstenot iecerēto, visu var sabojāt. Darba steigā arī kolēģiem var gadīties dzirdēt kādu skarbāku vārdu. Nedēļas otrajā pusē spriedze darbā un mājās pieaugs, jūsu impulsivitāte un neapdomība — arī.

ZIVIS

Nestabilitāte attiecībās ar radiem un draugiem var kļūt par vienu no šīs nedēļas aktuālākajām tēmām. Tās var mainīties gan uz labo, gan slikto pusi — daudz būs atkarīgs no jūsu ieinteresētības, taču zināma nozīme būs arī emocionālajam stāvoklim, kas nedēļas otrajā pusē var būt diezgan neprognozējams.

Tēmas