Skaistums
2022. gada 23. maijs, 16:06

Ziedu spēks: pavasara ziedu pušķis, kas atmodinās jūsu matus

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Pavasaris sniedz mums tik daudz. Dienas kļūst garākas, laiks siltāks un, pats labākais, ‒ uzplaukst ziedi. Ziedu krāšņums un smarža, kas atklājas un pārņem ik uz soļa, viennozīmīgi ir priekšvēstnesis labākiem laikiem. Bet ziedu skaistums ir kaut kas vairāk nekā acīmredzamais. Ziedu ekstraktiem piemīt superspējas, kas ļauj tiem rūpēties par jūsu matiem un atdzīvināt tos, turklāt tie ir galvenās sastāvdaļas daudzos Leonor Greyl produktos.

Saplūksim pavasara ziedu pušķi un ļausim matiem izbaudīt jauno sezonu! Šie ekstrakti mitrinās, nomierinās un aizsargās matus, lai jūs varētu ļauties saules stariem un beidzot baudīt dzīvi ārpus četrām sienām.

FRANČU ROZES EKSTRAKTS

foto: Publicitātes foto

Jau iedomājoties par rozēm, mūs pārņem elegances piepildīta sajūta. Un tā nav tikai iedoma.

Franču rozes ekstrakts nogludina matus, padara tos mīkstākus, vairo mirdzumu, turklāt tas bagātīgā daudzumā satur C vitamīnu.

Tā ir arī galvenā sastāvdaļa Leonor Greyl populārajā maigajā, apjomu piešķirošajā Shampooing au Miel sastāvā. Tā sastāvā ir aromātiskais lavandas ziedu medus un franču rozes ekstrakts, tāpēc šampūns ir piemērots lietošanai ikdienā ‒ tieši laikā, lai jūs varētu veiksmīgi doties pavasara klejojumos.

foto: Publicitātes foto

TREJKRĀSU VIJOLĪTES EKSTRAKTS

foto: Publicitātes foto

Savai galvas ādai nepievēršam uzmanību, līdz tā nepiespiež to darīt.

Parasti tā kļūst sausa, niezoša un blaugznaina (paldies tev, sausais iekštelpu gaiss ziemā). Leonor Greyl Bain Traitant à La Propolis ir ļoti iecienīts produkts, kas ir piemērots, tieši iestājoties pavasarim. Tas atbrīvo galvas ādu no blaugznām un mazina kairinājumu, kā arī detoksificē un attīra ādu. Nomierinošo efektu sniedz trejkrāsu vijolītes ekstrakts un antioksidants, kas nodrošina B, C un E vitamīnu.

foto: Publicitātes foto

Leonor Greyl Scalp Brush (Galvas masieris); Leonor Greyl Bain Tratant A La Propolis (Pretblaugznu šampūns).

AKĀCIJAS EKSTRAKTS

foto: Publicitātes foto

Akācijai diezgan sliktu reputāciju sagādā tās kairinošie ziedputekšņi, taču zieda ekstrakts ir neizmērojami bagātināts ar aminoskābēm, kas aizsargā un mitrina.

Līdzīgi kā kolagēns, tas pārklāj matus ar aizsargkārtiņu, kas neļauj matiem zaudēt mitrumu.

Leonor Greyl luksusa Masque Fleurs de Jasmin satur akācijas ekstraktu, un maskas formula bagātīgi kondicionē plānus matus, nepadarot tos smagnējus.

foto: Publicitātes foto

Visi četri Leonor Greyl neskalojamie līdzekļi lieliski aizsargā, pateicoties akācijas ekstrakta īpašībām.

Vai jūsu mati ir kļuvuši plānāki un nedzīvāki pēc garās ziemas? Complexe Energisant un Tonique Vivifiant nostiprina plānus, izkrītošus matus, turklāt, lai iegūtu maksimālu efektu, tos var lietot pārmaiņus. Ja taukaini mati jums sagādā lielas raizes, izvēlieties Tonique Végétal, jo tas piešķirs saknēm apjomu un uzlabos stāvokli galvas ādai, kas cieš no pārlieku liela sebuma daudzuma. Pateicoties Leonor Greyl mitrinošā Tonique Hydratant sastāvā esošajām akācijas ekstrakta aminoskābēm, tas mitrina un nostiprina matus.

foto: Publicitātes foto

Leonor Greyl Complexe Énergisant (Matu izkrišanas ārstēšana)

Leonor Greyl Tonique Vivifiant (Matu izkrišanas ārstēšanai)

Leonor Greyl Tonique Hydratant (Izsmidzināms līdzeklis matiem)

MIMOZAS EKSTRAKTS

foto: Publicitātes foto

Mimozas ekstrakta dziedējošās īpašības ir sajūtamas Complexe Energisant  un Tonique Vivifiant, turklāt šie produkti atdzīvina, nomierina un aizsargā galvas ādu. Kā eļļas ekstrakts tas ir sastopams apbalvotajā Leonor Greyl Huile Apaisante, kuru lietojot, sajutīsiet, kā niezoša un jutīga galvas āda tiek nomierināta.

foto: Publicitātes foto

Leonor Greyl Complexe Énergisant (Matu izkrišanas ārstēšana)

Leonor Greyl Tonique Vivifiant (Matu izkrišanas ārstēšanai)

Leonor Greyl Huile Apaisante Oil (Nomierinošs līdzeklis galvas ādai)

Un kas būs JŪSU pavasara ziedu pušķī?

Leonor Greyl ir divu matu kopšanas novatoru mīlas stāsts.

Tas sākās kā kaislība uz ēteriskajām eļļām un augu valsts sastāvdaļām ilgi, pirms “zaļais skaistums” nāca modē. Leonora un Žans Marija Greili pirmoreiz nejauši satikās vasaras atvaļinājumā kādā Francijas pludmalē. Viņi ne tikai iemīlējās, bet kopā atklāja, ka Leonoras mīlestība uz ekskluzīviem matu kopšanas līdzekļiem un Žana Marijas fantastiskās zināšanas par augiem ir tieši tā lieliskā kombinācija, kas Parīzes saloniem bija nepieciešama. Mūsdienās Leonor Greyl ir ģimenes bizness, kas nu jau turpinās vairākās paaudzēs. Tas tirgo produktus visā pasaulē, zīmolu ir iecienījušas slavenības, un tas ir prestižs dabai draudzīgo produktu kategorijā.

foto: Publicitātes foto

Leonor Greyl Lait Lavant A La Banane Shampoo (Maigs šampūns ikdienas lietošanai)

foto: Publicitātes foto

Produktu katalogu var apskatīties ŠEIT .

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv .